Meghan Markle és Beyoncé egymásra borultak a Lion King premierjén

Amikor egy pophercegnő és egy igazi hercegné találkozik

2019.07.15. 10:02

A sussex-i herceg és hercegné tegnap este bevonultak a Brit Awards aranyszőnyegén Az oroszlánkirály premierjére, ezzel különleges alkalmat teremtve, mióta a pár első gyermeke, Archie két hónappal ezelőtt megszületett. A Disney adaptáció európai bemutatója a londoni Leicester téren 25 évvel a rajzfilmváltozat után történt meg.

Sokan vártak erre a momentumra, többek között azért is, mert most találkozott hivatalosan Beyoncé és Meghan hercegné: a világ két női ikonja, akiket milliók imádnak. Meghan Beyoncét és Jay Z-t is öleléssel üdvözölte. Míg Meghan sokszor vonult már vörös szőnyegen, ez az első alkalom, hogy ilyen eseményen vett részt a királyi család tagjaként

A beszélgetés hamar a gyerekekre terelődött, Beyoncé ezt mondta a párnak: „A baba olyan gyönyörű! Nagyon szeretünk titeket!” – aztán Harry megkérdezte, hogy vannak az ikrek, akiket nem hoztak el az estre.

Jay Z még némi szülői tanáccsal is ellátta a párt: „A legjobb tanács, amit adhatok, az, hogy mindig találjatok időt magatokra”.

Meghanról azt mondják, eléggé izgult a Beyoncéval való találkozás előtt. Beyoncé később ezt mondta a találkozóról: „Annyira aranyosak!”

De miután Beyoncé és Jay Z egy festménnyel tisztelegtek a sussex-i hercegné előtt a Brit Awardsot megköszönő videóban, melyen koronás Mona Lisaként ábrázolják, biztosan még jobban elérzékenyült.

Beyoncé Nalát alakítja Az oroszlánkirályban, mely Harry egyik kedvenc filmje. A pár esküvői partiján Elton John el is játszotta a Circle of Life című dalt a filmből a windsori kastélyban.

A Brit Awardson is kedvesen üdvözölték Elton Johnt és férjét, David Furnish-t. Elton szerezte az eredeti Lion King zenéjének nagy részét, é Diana hercegnő halála után Harrynek támasza és barátja volt. Sokat utaztak közösen, hogy felhívják a figyelmet az AIDS és a HIV vírus veszélyeire, ezzel folytatva Diana örökségét.

A film amerikai premierjéről ITT olvashatsz!

beyoncé harry herceg Jay Z jay-z meghan markle

Még több
Aktuális