Meghan és Harry DiCaprio követésére ösztönzik rajongóikat

És mellette más profilokéra, amelyek a környezetvédelemért kampányolnak

2019.07.02. 14:06

A sussexi herceg és hercegné arra ösztönzi Instagram követőit, hogy álljanak bele Leonardo DiCaprio klímaváltozás elleni küzdelmébe.

Meghan Markle és Harry herceg minden hónapban választanak néhány Instagram fiókot, ami valamilyen társadalmi problémára világít rá.

Ez a szokás májusban kezdődött olyan személyekkel és csoportokkal, akik a mentális egészség területén tevékenykednek, aztán júniusban a Sussex Royal fiók LMBTQ+ szervezeteket promotált a Pride hónap apropóján.

Júliusban a hercegi pár úgy döntött, hogy a környezettudatosság fontosságára hívja fel a figyelmet.

View this post on Instagram

As a continuation of our monthly social awareness approach to shine a light on the accounts that are working towards positive change, for the month of July we turn our attention to the environment. There is a ticking clock to protect our planet – with climate change, the deterioration of our natural resources, endangerment of sacred wildlife, the impact of plastics and microplastics, and fossil fuel emissions, we are jeopardizing this beautiful place we call home – for ourselves and for future generations. Let’s save it. Let’s do our part. Quote from The Duke of Sussex: “Environmental damage has been treated as a necessary by-product of economic growth. So deeply ingrained is this thinking that it has been considered part of the natural order that humankind’s development comes at the expense of our planet. Only now are we starting to notice and understand the damage that we’ve been causing. With nearly 7.7 billion people inhabiting this Earth, every choice, every footprint, every action makes a difference.” *********************************************************** Please visit the accounts we are following this month for more details on how you can make great change and help save our planet. We can only do this together, and every little bit helps. 🌏 All photos included are from the above accounts

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Egy Instagram posztban Harry herceg ezt írta: „A környezeti károkozást korábban úgy kezeltük, mint a gazdasági fejlődés szükséges melléktermékét… Csak most kezdjük felismerni és megérteni, mekkora pusztulást okozunk. A Földet mintegy 7.7 milliárd ember lakja, úgyhogy minden döntés, minden ökológiai lábnyom, minden tett számít”.

A hercegi pár egyik fiókja arra ösztökéli a követőket, hogy „több tudnivalóért arról, hogyan tudunk nagyobb változást elérni a bolygónk megmentése érdekében”, látogassanak el a Leonardo DiCaprio alapítványhoz.

Az Oscar-díjas színész 1998-ban alapította szervezetét azzal a céllal, hogy megmentse „a világ utolsó vad élőhelyeit”, és felhívja a figyelmet a természetes erdők, az óceánok, a klímaváltozás, és a bennszülöttek jogainak fontosságára.

Az évek során DiCaprio, aki ENSZ jószolgálati nagykövete is a Klímaváltozás Békéjének, különböző környezetvédelmi projektek elindítását jelentette be, a National Geographic-kal partnerségben a klímaváltozásról szóló Before the Flood című film kapcsán, és segített abban, hogy véget érjen az elefántcsont vadászat Thaiföldön.

A környezetvédő színészi munkájával is ötvözi aktivizmusát. Jobbnál jobb alakításai után végül A visszatérőért kapta meg az Oscar-díjat, és köszönő beszédének nagy részét annak szentelte, hogy hangsúlyozza, „a klímaváltozás valóság”, és hogy támogassa az őslakosokat szerte a világon.

A hercegi pár a tinédzser aktivista, Greta Thunberg támogatója is, valamint a National Geographic Instagram oldaláé, a WWF Alapítványé, az African Parks Network-é és a botswanai Orrszarvú Rezervátumé.

harry herceg környezetvédelem leonardo dicaprio meghan markle

Még több
Aktuális