Párizs, London és New York után Budapesten is Magnum Pleasure Store nyílt!

13 féle szóratból és háromféle bevonatból válogathatunk és alkothatjuk meg a saját jégkrémünket!

Párizs, London és New York után Budapesten is Magnum Pleasure Store nyílt!
2019.05.31. 13:45

Egyik kedvenc desszertünk most még izgalmasabb formában jön, hogy megörvendeztessen minket a nyár ízeivel: az új pop-up üzlet exkluzív környezetében immár saját ízlésünk szerint, magunk állíthatjuk össze a Magnumunkat, a legkülönbözőbb szóratok – kókusz chips, vörösáfonya, liofilizált málna, liofilizált eper, földimogyoró, almakocka, kandírozott narancshéj, fahéjas cukor, karamellizált mogyoró, csokis cukordrazsé, csokoládé forgács, keksz, csokis gabonagolyó – és háromféle csokoládés bevonat – fehér, tej- és étcsokoládé – között válogatva.

Az idei szezonban Közép-Európában kizárólag Budapesten elérhető Magnum Pleasure Store május31-én nyitotta meg kapuit az Allee bevásárlóközpontban és várja vendégeit egészen szeptember végéig.

A pop-up üzletben a Magnum márkánál megszokott és elismert, magas minőségű és gondosan válogatott alapanyagokkal – a vanília jégkrém esetében például madagaszkári vaníliával – találkozhatunk, és biztosak lehetünk abban is, hogy a csokoládé bevonat kakaója is fenn­tartható forrásból származik. A Magnum Pleasure Store koncepciója Párizsban született meg 2012-ben, azóta szerte a világban számos nagyvárosban, így például New Yorkban, Londonban és Szingapúrban is bizonyított.
Egy jégkrémre három szóratot is kérhetünk – így az ízek tárháza soha véget nem érő kalandot ígér.

A Magnum Pleasure Store Budapest május 31-től szeptember 30-ig várja vendégeit az Allee bevásárlóközpontban hétfőtől szombatig 11 és 21 óra, vasárnap 11 és 19 óra között.

csoki fagylalt jégkrém magnum magnum pleasure store szórat vanília

Még több
Aktuális