Jessica Alba sokáig azért nem evett, hogy elkerülje a férfiak nemkívánatos figyelmét

Sokan szeretnénk olyan szépek lenni, mint a gyönyörű színésznő, ő mégsem élvezte a "Hollywood szépe" szerepkört.

Jessica Alba sokáig azért nem evett, hogy elkerülje a férfiak nemkívánatos figyelmét
2019.05.23. 22:54

Jessica Alba nemrég elárulta, hogy karrierje korai szakaszában nem evett, csak azért, hogy megszűnjön a rá irányuló, nemkívánatos figyelem a férfiak részéről.

A színésznő bevallotta, hogy drasztikusan lecsökkentette az étkezéseit, hogy fiúsabbnak tűnjön, mert amint ismert színésznővé vált azt érezte, hogy a férfiak szeretnék őt “levadászni”.

Alba mindezt a Goop (Gwyneth Paltrow életmódtanácsadási vállalata, amiről itt írtunk részletesen) egészségügyi találkozóján mondta el. Kifejtette, hogy családja is arra bátorította, ne hordja a köztudottan szűk szabású, Pepe Jeans farmereit kerek feneke miatt, mivel már így is túlságosan “kívánnivaló”.

“Szégyellnem kellett magam, mert a férfiak vonzónak találnak. Fiatal színésznőként elkezdtem sokkal kevesebbet enni, hogy fiúsabbnak nézzek ki, mert azt gondoltam, így sokkal kevesebb figyelem irányul majd rám.”

Miután életet adott a most 10 éves kisfiának, Honornak, Alba rájött, hogy ez a fajta életmód egyáltalán nem egészséges. “Ez volt a legextrémebb dolog (a szülés) amit valaha is átéltem, és akkor jött el a pont, amikor átértékeltem a nőiességemet.

RON GALELLA, LTD/GETTY IMAGES

A színésznő arról is kifejtette véleményét, milyen szexista Hollywood. “Egyértelmű, hogy Hollywoodban az emberek alábecsültek engem. 100%-osan azt gondolták, hogy butuska vagyok.” – mondta a The Edit című magazinnak.

“Nőként, színészként ez a jelenség a mindennapjaim részévé vált. Rengetegszer találkoztam olyan emberekkel, akik alábecsültek. Rengetegen gondolták, hogy a siker és népszerűség elérése érdekében bármire képes vagyok.”

hollywoo jessica alba testképzavar

Még több
Aktuális