Kibogoztuk: ki kinek a gyereke a Kardashian klánban?

Ha te sem tudtad számon tartani, de érdekel, hogy kinek hány babája van, és ki kinek a rokona, akkor ez a cikk neked szól!

Kibogoztuk: ki kinek a gyereke a Kardashian klánban?
2019.05.21. 12:11

Mindannyian megállapíthatjuk, hogy Kris Jenner mesés génekkel rendelkezik. Összesen hat gyereke van, akik két házasságból születtek, de a ‘momager’ (anya és menedzser mozaikszó) nem csak hat gyönyörű gyereket nevelt fel, mogulokká faragta őket. Kris Jenner szinte mindegyik lányának van már gyereke, és nem csoda, ha az ember a sok celebhír között elveszíti a fonalat, hogy ki kinek a babája.

Szóval, létrehoztunk egy listát, amiben összegezzük, hogy melyik Kardashian gyerek kihez tartozik, és hány éves. A legidősebb lánnyal, Kourtney Kardashiannal kezdünk, majd sorba veszünk mindenkit egészen Kylie Jenner babájáig.

Kourtney Kardashian gyermekei

View this post on Instagram

Coparenting

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

A 39 éves Kourtney Kris elsőszülött lánya az ügyvéd, Robert Kardashiantól. Kourtney úttörőnek számít, hiszen nem csak ő a legnagyobb, de testvérei közül ő vált először édesanyává. Mindegyik gyermekét a már ex-partnerével, Scott Disickkel nevelik közösen.

Mason Dash Disick – 9 éves

Kourtney Kardashian és Scott Disick első gyereke, Mason 2009 december 14-én született. Kourtney terhessége a reality sorozatban derült ki, a terhesség és a szülés is kamerák előtt zajlott, a negyedik évadban.

Mason középső nevét nagyapja, Robert Kardashian becenevéről kapta.

Penelope ‘P’ Scotland Disick – 6 éves

Kourtney és Scott második gyermeke, Penelope 2012. július 8-án született.

A sorozatban rendszerint csak ‘P’-ként emlegetik, a középső neve Kourtney skót származására utal. P születésének körülményeit szintén végignézhették a rajongók.

P és unokatestvére, North (Kim Kardashian gyereke) nagyon szoros barátságot ápolnak, sokszor látni őket együtt játszani, de tartottak már közös születésnapi bulit is.

Reign Aston Disick – 4 éves

A harmadik gyerekük, Reign 2014-ben született, Mason Dash-al egy napon. A többi testvérével ellentétben Reign-t születése után még négy hónapig nem láthatták a rajongók a reality-ben.

Kourtney már régóta gondolkodott a Reign neven, Penelopénál és Masonnél is gondolkozott rajta.

Kim Kardashian West gyermekei

North ‘Nori’ West – 5 éves

Kim Kardashian West, Kris Jenner és Robert Kardashian második gyereke. A 38 éves közösségi média sztárnak négy gyereke van a rapper Kanye Westtől. Kim megszenvedte az első terhességét, az utolsó trimeszter nagyon megviselte, a kis North hat héttel korábban jött világra, mint ahogy várták. Nori nagyjából kétévesen tűnt fel először a reality-ben.

Kim terhessége óriás médiafigyelmet kapott, mivel ebben az időben papíron még tartott előző házassága Kris Humphries-zal. North, Kim első gyereke 2013. június 15-én született.

Saint West – 3 éves

Kim és Kanye második gyereke, Saint 2015 december 5-én jött világra.

Saint nevét két nappal a szülés után jelentették be Kim Instagram oldalán. A ‘Szent’ nevet elvileg azért kapta, mert nagyon komplikált volt a terhesség és a szülés is. Kim ekkor döntötte el, hogy nem szeretne többször gyermeket szülni.

Saint 2017-2018 szilveszterén kórházban volt tüdőgyulladással. Három éjszakát bent kellett töltenie, de azóta teljesen felépült.

Chichago ‘Chi’ West – 1 éves

A második legkisebb gyerekük, Chicago West január 18-án jött világra, 2018-ban. Ő a pár első gyereke, akit béranya hozott világra. Chicago Kanye szülővárosa, onnan kapta a nevét harmadik babájuk.

Psalm West – kevesebb, mint egy hónapos

Egy Ellen Show felvétele közben derült ki, hogy Kim béranyája már a szülőszobában van, május 9-én.

Május 11-én Kim elárulta, hogy a negyedik, legkisebb babája a legnyugodtabb és mindenki nagyon szereti.

Május 18-án végre nyilvánosságra hozták a baba nevét: Psalm West.

Khloé Kardashian gyermekei

Kris Jenner és Robert Kardashian harmadik gyereke, Khloé nemrég adott életet első babájának.

Miután első férjével, Lamar Odemmel sokáig sikertelenül küzdöttek, hogy gyermekük lehessen, a 34 éves Khloé végül teherbe esett, csak nem a férjétől, hanem újdonsült barátjától, a 26 éves Tristan Thompsontól.

Pár nappal közös babájuk megszületése előtt Thompsont azzal vádolták, hogy megcsalta Khloét.

True Thompson – 1 éves

Khloé és Tristan Instagramon jelentették be, hogy közösen babát várnak 2018 december 20-én. A pár egy fekete-fehér fotót posztolt, amin Khloé öt hónapos terhes pocakját Tristan átöleli. Közös gyerekük Tristan második, Khloé első babája.

Khloé 2018. április 12-én adott életet True-nak.

Rob Kardashian gyerekei

Rob Kardashian apja után kapta nevét, Kris és Robert első fiú-, egyben legkisebb közös gyereke. A 31 éves Rob exfeleségével, Blac Chyna-val közösen neveli kislányukat.

Dream Renée Kardashian – 2 éves

2016 májusában még csak öt hónapja tartott Rob és Blac Chyna kapcsolata, bejelentették, hogy első gyermeküket várják. Chyna-nak már van egy gyeremeke az előző párjától (aki Kylie Jenner exe), Tyga-tól.

Dream 2016. november 10-én jött világra, nem sokkal utána a szülei különváltak. Az első nevét szülei szerint azért kapta, mert Dream egy ‘valóra vált álom’, a középső nevét pedig anyja után örökölte.

Kendall Jenner

Kendall már Kris második házasságából, Bruce Jennertől (mostmár Caitlyn Jenner) született. Kendall az egyetlen a testvérek közül, akinek még nincsen gyereke.

Kylie Jenner gyerekei

A 21 éves Kylie, Kris és Bruce Jenner legkisebb gyereke, aki 2017 vége és 2018 eleje körül szülte meg babáját, akit a 25 éves rapperel, Travis Scottal közösen vártak.

Stormi Webster – 1 éves

2017 szeptemberében a médiában megjelentek olyan híresztelések, hogy Kylie Jenner terhes. Kylie végig titkolta, hogy babát vár, 2018. február 4-én egy videóban azonban bejelentette, hogy megszületett első gyeremeke. A kisfilmben megörökítették a terhessége kilenc hónapjának legszebb pillanatait.

Végül, február 6-án Instagramon bejelentették, hogy a baba a Stormi nevet kapta. Mondanunk sem kell, az a kép nagyon hamar az alkalmazás legnépszerűbb posztjává vált.

Kanye West kardashian klán kim kardashian kourtney kardashian kylie jenner

Még több
Aktuális