Ilyen az, amikor Kanye West után te állod a cechet

A nagyvonalúságra néha nagyon ráfizet az ember

2019.04.25. 17:28

Ha az a terved, hogy a közeljövőben egy nagy baráti társasággal mész étterembe ünnepelni, nem árt előtte megbeszélni, hogyan fogtok fizetni. Így biztosan elkerülöd, hogy rád szakadjon az egész vacsora díja, főleg, ha olyan emberekkel vacsizol, mint Kid Cudi, Kanye West vagy Timothée Chalamet. Pete Davidson saját bőrén (és pénztárcáján) tapasztalta meg ezt a kellemetlen élményt, amit Jimmy Fallon késő esti talkshow-jában mesélt el.

Pete Davidsont Kid Cudi hívta vacsorázni, hogy megünnepeljék a rapper szülinapját. Mivel nagyon jó barát, Pete egy kicsivel korábban érkezett az étterembe, hogy előre fedezze az este anyagi részét. Amivel nem számolt, az az,  hogy az est során még három másik híresség is megjelent, hogy együtt ünnepeljék Kid Cudi-t. Pete és barátai eleinte csak pár apróságot kértek a menüről, így a komikus nem aggódott. Az est egy pontján azonban megérkezett Timothée Chalamet, utána pedig rövidesen felbukkant Kanye West és Kim Kardashian is.

Pete elmondta Jimmy-nek, hogy a vacsora összege nem volt annyira drága, mint ahogy azt képzelnénk, de azért nem a mekiben voltak. “Ez a Nobu, szorozzuk meg egy sima gyorsétterem árait 77-el (nálunk is van Nobu, ellenőrizhetitek az árakat).”

Ugyanebben a műsorban korábban már Kim Kardashian is mesélt a vacsoráról. “Kid Cudi szülinapja volt, ezért elmentünk a Nobuba ünnepelni. Amikor megékeztünk, láttam, hogy ez egy fiús este, ezért posztoltam ezt a képet, de inkább nem jelöltem meg rajta senkit. Szinte azonnal elárasztottak az üzenetek a barátaimtól, akik Pete és Timothée felől érdeklődtek.”

Oké, de mit rendelt Kane West???

Kanye West kim kardashian nobu pete davidson

Még több
Aktuális