Fél Anglia tudni véli, mi lesz Meghan és Harry babájának a neve

Mondjuk Brexit?

Fél Anglia tudni véli, mi lesz Meghan és Harry babájának a neve
2019.04.03. 13:44

Meghan Markle a terhessége utolsó szakaszában jár, ezért természetes, hogy a királyi család rajongói már teljes izgalomban vannak, főleg a baba nevét illetően. Rengetegen kötöttek fogadásokat, hogy mi lesz az új hercegi sarj neve.

A brit fogadási cég, a Ladbrokes alapján az Erzsébet jelenlegi állás szerint a favorit babanév, amit a Diana, a Victoria, az Albert, az Alice, a Grace majd a Philip követ. A listán szerepel a Brexit is, mint névötlet. Az Elizabeth név talán azért tarol ennyire, mert a szülés időpontját április 21-ére tűzték ki, ami Erzsébet királyné születésnapja. Milyen lenne, ha az Erzsébetek a királyi családban nem csak nevükön, de szülinapjukon is osztoznának!

A fogadás nem áll meg a neveknél, a kitartó tippelők a baba nemére is nagyon kíváncsiak, valamint arra is, hogy pontosan mikor fog beindulni a hercegnénél a szülés. Legtöbben azt szeretnék, ha fiút köszönthetne a királyi család, 22-én, az esti órákban.

Amikor Kate Middleton és Vilmos herceg babát vártak, az első két alkalommal olyan nevet választottak, amik a fogadási lista élén szerepeltek. Sarolta és György nevüket egyaránt a közízlés szerint kapták. Lajos, a legkisebb herceg nevét már maguk választották ki.

Könnyen megeshet, hogy Meghant és Harry-t nem fogja érdekelni az angolok véleménye és egy sokkal rendhagyóbb nevet választanak születendő babájuknak.

Felőlünk akár Brexitkének is szólíthatják!

baba fogadás harry herceg királyi család meghan markle születés

Még több
Aktuális