5 évesen saját címlap – Nem túlzás ez egy kicsit?

Van, aki óvodás korában már ott tart a hírnévben, ahol egy sikeres hollywoodi sztár is csak huszonévesen. De vajon mennyire egészséges ez?

2019.02.22. 18:53

Ki másról lenne szó, mint Amerika leghíresebb családja, a Kardashian klán egyik leszármazottjáról? North West, Kim Kardashian ötéves kislánya épp most lépett át egy nagy mérföldkövet, ami nem minden hírességgel történik meg: megvan az első magazincímlapos fotója. Nem úgy, mint mikor a mamájával, Kimmel közösen szerepeltek az Interview magazin címlapján 2017-ben, és nem is az apjával meg az öccsével együtt, akikkel a Harper’s Bazaar címlapján voltak 2018 szeptemberében. Hanem egyedül a kis North, a Beauty Inc. című újság fedőlapján, ahol az egész, Alfának nevezett generációt ő képviseli.

Az Alfa generáció a Z után jön, és a Beauty Inc. cikke arról szól, milyen vásárlóerőt jelentenek ezek a – most még – gyerekek a szépségiparban. Szó van arról is, hogy North nehezen értelmezhető influenszerként, hiszen nincs is saját közösségi média oldala, így hát interjú sem készült vele, azonban egy hosszú fotóanyag igen, ahol virító sminkkel (!) szerepel. Nagyon aranyos a neonszínű ruhákban napernyőkkel, béke jeleket mutogatva és buborékok előtt mosolyogva, itt megnézheted a képeket: Women’s Wear Daily.

Az anyukája megosztott még néhány képet a saját Instagramján is és elárulta, hogy ő volt a stylist a fotózáson. „A legstílusosabb és gyönyörű kislányom, North első címlapja megjelent!” – írta a galériához.

North már így is elég sikeres modellnek számít. Az említett címlapok mellett megvolt az első divatkampánya is, méghozzá a Fendi számára. Kim Kardashian, és a nagymama, Kris Jenner is csatlakoztak, úgyhogy az is családi biznisz volt. North már kifutón is szerepelt, méghozzá a L.O.L. Surprise gyerekjáték márka bemutatóján. Egy „Thrilla” nevű ruhában vonult, amit Michael Jackson inspirált. Itt meg is lehet nézni:

View this post on Instagram

Northie came through! @lolsurprise

A post shared by Kim Kardashian Snapchat 🍑 (@kimkardashiansnap) on

Gratulálunk, de nem túlzás sminkelni, agyonstylingolni és hirdetésekben szerepeltetni egy ötévest? Véleményünk szerint egészségesebb lenne, ha legalább még néhány évig hagynák, hogy igazán gyerek lehessen.

Kanye West kim kardashian north west

Még több
Aktuális