Nem lesz műsorvezetője az Oscar-gálának

Eredetileg Kevin Hart vezényelte volna az idei műsort, azonban kétes híre a sajtóban arra kényszerítette a színészt, hogy visszalépjen a felkéréstől.

Nem lesz műsorvezetője az Oscar-gálának
2019.02.08. 12:30

Nem lesz műsorvezető a 2019-es Oscar-díjátadón, jelentettebe az Akadémia szóvívője.

Habár nagyon ritka jelenség, de nem idén történt meg először, hogy a ceremónia műsorvezető nélkül maradt.

1989-ben hasonló problémával küzdött az Akadémia, mire egy producer, Allan Carr kitalálta, hogy egy műsorvezető helyett legyen több, kisebb szöveget bemondó felkonferálás. Ha szeretnéd megnézni a ’89-es gálát, ebben a Youtube videóban láthatod, hogy esik szét a gála atomjaira.

Ebben az évben érdekes lesz végig nézni, hogyan fog kibontakozni a show, bár feltehetőleg valakinek eszébe fog jutni az, ami három évtizeddel ezelőtt Carr-nek is. Lehetne, hogy mindannyian megegyezünk abban, hogy Jennifer Lawrence-t a mikrofon elé és az est középpontjába állítsuk?

De miért nem lesz műsorvezető? Halljuk, ahogyan olvasás közben ezt kérdezed…

Ha kimaradt volna Kevin Hart botránysorozata az életedből, itt egy gyorstalpaló.

Kevin Hart kapta azt a lehetőséget, hogy ő vezesse az Oscar-gálát 2019-ben. Decemberben elfogadta a felkérést, de pár órával később már vissza is mondta.

Amint bejelentette a hírt, az internet népe felháborodva osztotta meg a hirtelen napvilágra kerülő posztot, ami valójában a színész-komikus egy nyolc évvel ezelőtti twitter posztja volt.

A bizonyos twitter üzenetben Hart homofób természetű dolgokat írt.

Hart ezek után bocsánatot kért az LMBTQ közösségtől, mondván, nyolc évvel ezelőtt ez simán benne volt a közbeszédben, de ma már nem helyén való viselkedés, ezért elnézést kér.

Annak érdekében, hogy visszanyerje rajongói bizalmát, a színész januárban az Ellen Degeneres show-ban próbált jó színben feltűnni (a műsorvezető, Ellen maga is meleg), és megpróbálni visszaszereznie a műsorvezetés jogát, de az Akadémia nem kért már a színészből.

2019 díjátadó gála műsorvezető oscar

Még több
Aktuális