Megnyitott az eddigi legszebb Starbucks Milánóban

Ez a kávéóriás első üzlete Olaszországban

Megnyitott az eddigi legszebb Starbucks Milánóban
2018.10.07. 12:58

A Starbucks ma reggel nyitotta meg első kávézóját Itáliában. A neve the Reserve Roastery, és egy korábbi milánói postapalotában rendezték be, közel a város legkedveltebb turista desztinációihoz. És gyönyörű a kivitelezése!

A milánói Roastery csaknem 2500 négyzetméternyi területen fekszik egy tízméteres márvány pulttal, hataknas kávépörkölővel, és rengeteg féle arabica kávéval a menüben. Rendelhetsz cold brew-t, eszpresszót, kapuccsínót vagy filteres kávét. Egy affogato gép folyékony nitrogénnal készít jégkrémet, és a pékárut a helyi Rocco Princiből szerzik. Az esti választékban kézműves koktélok és apró falatok is találhatók.

Mondanunk sem kell, ez nem olyan hely lesz, mint az örökké zajos, tömött Starbucks a közeledben. Ezen az újon kívül még két Reserve Roastery létezik a világon, egy Seattle-ben, egy pedig Shanghaiban.

Mikor a Starbucks előző CEO-ja és tiszteletbeli vezére, Howard Schultz bejelentette a milánói Roasteryre vonatkozó terveket, azt mondta: „Nem azért jövünk, hogy megtanítsuk az olaszokat, hogyan kell kávét készíteni, alázattal és tisztelettel érkezünk, miközben megmutatjuk, mit tanultunk. Meglátjuk, az olaszok hogyan reagálnak rá.”

ELLE Decoration elle dekor kávé starbucks

Még több
Aktuális