Christina Aguilera smink nélkül szerepel egy címlapon – és gyönyörű!

Christina Aguilera smink nélkül szerepel egy címlapon – és gyönyörű!
2018.03.27. 08:08

Christina Aguilera a Paper magazin címlapján szerepel – de nem jönnél rá, hogy ő az. Egy pici smink sincs rajta, nem hogy a Lady Marmalade-ből ismert hatalmas glamúr.

A címlap fotó egy közeli felvétel az arcáról, plusz a keze egy „Mom” azaz Mama feliratú gyűrűvel (két gyereke van, Max 10, Summer 3 éves). A lapban található képsorozatból is van több smink nélküli, valamint néhány szemfestékkel  és frizurával kísérletező felvétel.

„Mindig szerettem kísérletezni, színészkedni, kitalálni egy történetet és eljátszani egy karaktert a videóklipekben vagy a színpadon” – mondta Christina. „Előadóművész vagyok, így születtem. De most épp ott tartok, zeneileg is, hogy felszabadító mindent lehántani, elfogadni azt aki vagyok, akár a természetes, nyers szépséget is.

Az interjú azokra az átalakulásokra fókuszál, amelyek híressé tették őt. Azt mondja, a „Genie in a Bottle” korszak még egy kiadóvállalat idősebb férfi vezetőjének perspektíváját tükrözte, de a „Dirrty” mindent megváltoztatott.

A fotózást nagyon élvezte, de ezután sem fogad teljes make-up mentességet, mint Alicia Keys. Több fotó a Paper weboldalán!

christina aguilera smink nélkül

Még több
Aktuális