Jelentkezz teknőcfelelősnek a Maldív-szigeteki luxushotelbe

Létezik ennél jobb állás?

Jelentkezz teknőcfelelősnek a Maldív-szigeteki luxushotelbe
2019.06.06. 14:02

Az álommunka mindenki számára mást jelent, ám ha jobban belegondolunk, a Maldív szigeteki teknőcfelelős gyakornokság nem is áll olyan messze tőle.

A Coco Palm Dhuni Kolhu szállodalánc két hétre gyakornokot keres, aki a teknősök kiszabadításával és mentésével foglalkozik. Az utazás, ellátás és étkezés költségeit a szálloda állja. Minket már csak egy hajszál választ el attól, hogy minden felelősséget magunk mögött hagyva jelentkezzünk erre a tökéletes állásra.

Míg a gyakornoki munkáról leginkább a kávéfőzés, fénymásolás és a gemkapcsok rendszerezése jut az ember eszébe, biztosra vesszük, hogy a Maldív szigeteken nem kell fénymásoló fölött görnyedni. A Coco Palm Dhuni Kolhu újoncának teljesen más feladatkörben lesz része.

A gyakornokság során két hétig a Marine-i teknőcmentő szervezetnél kell dolgozni augusztusban. Sajnos a pozicíó nem fizetett, de a szerencsés választott élvezheti a Maldív szigetek adta lehetőségeket: kipróbálhatja a helyi konyhát, gyönyörködhet a naplementében, búvárkodhat, láthat delfineket, sőt, részt vehet csoportos könnyűbúvárkodásban Baa Atoll gyönyörű partján. Mindezt ingyen.

A gyakornoki pozíció feladati közé tartozik a teknősök etetése, a tartályok tisztítása, az orvosi ellátásuk megfigyelése és mentőakciókban való részvétel. A kiválasztott gyakornok ezen felül kezelheti még a közösségi médiát is. Nem is tűnik olyan nehéz munkának, ugye?

Ha tetszik a lehetőség, és kis időre kiszakadnál a megszokott környezetedből, akkor június 30-ig még jelentkezhetsz az állásra.

gyakornokság maldív szigetek nyaralás

Még több
Utazás