Trump: “Meryl Streep Hollywood egyik legtúlértékeltebb színésznője”

Így reagált Twitteren a leendő elnök Meryl Streep szavaira

2017.01.09. 15:34

meryl_trump

“Meryl Streep, Hollywood egyik legtúlértékeltebb színésznője nem is ismer engem, mégis megtámadta a személyemet múlt éjszaka a Golden Globe gálán. Ez a nő Hillary talpnyalója, aki nagyot veszített.” – írta a leendő amerikai elnök, Donald Trump a Twitteren, reagálva Meryl Streep őt illető, cseppet sem hízelgő szavaira.

A teljes Meryl Streep beszédet elolvashatjátok ITT

Az Internet felrobbant a beszéd után, a hírességek egymás után közölték az ezzel kapcsolatos véleményüket a különböző fórumokon. Mindeközben a megválasztott elnök a New York Times-nak adott rövid interjúban azt mondta, még nem látta a beszédet, de leszögezi, hogy sosem gúnyolódott a szóban forgó riporter kárára, valamint emlékeztette az interjúkészítőt, hogy Streep olyannyira Hillary embere, hogy beszédet is mondott a philadelphiai demokrata naggyűlésen. Arra is kitért, hogy a Golden Globe-on jelenlévő sztárok közül sokan Clinton hívei.

Azt is elmondta, hogy a beiktatásakor hatalmas ünneplést rendeznek, ahol rengeteg sztár jelenik majd meg a filmes világból és a szórakoztatóipar egyéb területeiről. “Az alkalmiruha-boltokból elfogyott az áru Washington-szerte” – tette hozzá.

Még több
Test-Lélek