Horoszkóp – 2017. január

Az év eleji lassúságból a telihold húz ki minket 12-én. Teljes gőzzel előre!

Horoszkóp – 2017. január
2017.01.05. 18:11

Bak

(december 22. – január 19.)

Te vagy a január sztárja, most minden tekintet rád szegeződik. Használd ki, és tedd meg, ami tőled telik! A csöpögős, érzelmes jelenetek nem a kedvenceid, de most számítanod kell néhányra. Ne félj kiállni azért, amit akarsz, amire szükséged van, így megőrizheted az egyensúlyt. Nem lehetsz folyton a kemény, belevaló partner, akinek semmire nincs szüksége: add meg magad az érzéseidnek!

Vízöntő

(január 20. – február 18.)

Miután jó sok alvással kipihented az előző év végének fáradalmait, érzelmi hullámvasút következik, amin átélsz mindenfélét a szerelem iránti kétségbeesett vágyakozástól egészen addig, hogy nagyon szeretnél egyedül lenni. Mindez némi poétikus kreativitással is jár, fejezd csak ki magad! A hónap második felében nyugodtan álmodozz, pihenj, ráérsz hajtani februárban.

Halak

február 19. – március 20.)

Januárban biztos nem fogsz unatkozni, kedves Vízöntő. Miközben körülötted alig bírják az iramot, míg te mindent egybentartasz az érzelmi viharok közepette. 19. Után a Nap hatására felragyog az egód és az önbizalmad. Hajlandó leszel kockázatot vállalni és lázadni a korlátok ellen. A Mars különleges erővel ruház fel a hónap végén a kommunikáció területén. Ha nem vagy biztos a dolgodban, inkább használj finomabb szavakat, mert agresszívnek tűnhetsz minden jószándékod ellenére.

Kos

(március 21. – április 19)

Január eleje még nyugodtabb időszak, de a második felében érdemes a karrier céljaidra koncentrálnod. 12-én telihold lesz, remek időpont, hogy együtt legyél a szeretteiddel, esetleg vendégeket hívj. A hónap végén érdemes közös munkába kezdened valakivel, ebből hosszú távú együttműködés is lehet. 28-tól a Mars hatására igazán beindul az év – senki sem állíthat meg!

Bika

(április 20. – május 20.)

Uralkodó bolygód, a Vénusz most a Vízöntőben fog időzni, úgyhogy folyton úgy érzed majd magad, mint egy romantikus regényben, még akkor is, ha közben keményen dolgozol. A 12-i telihold az év egyik legjobb pillanata lesz, ami a karriert illeti. Sok izgalom vár még 2017-ben, és most te lehetsz a főnök az élet minden területén.

Ikrek

(május 21. – június 21.)

A hónap elején szuperemocionális hangulatba kerülsz, ne hozz ilyenkor nagy pénzügyi döntéseket! Január második felében előtör az analitikus éned, a végén pedig igazán elemedben érzed majd magad, és különböző kalandokban lehet részed. Fogj össze másokkal az azt követő hat hétben!

Rák

(június 22. – július 22.)

Ha bármiben eddig elakadást éreztél – különösen a személyes kapcsolataidban – , most megszülethet a megoldás. Némi önreflexióra is lesz időd. Ott tartasz, ahol egy évvel ezelőtt kívántad? Most felfrissítheted a kívánságaidat és közelebb juthatsz a megvalósításukhoz, a csillagok segítségével.

Oroszlán

(július 23. – augusztus 22.)

A 12-i telihold az álmok és titkok házát találja telibe, így mély és pozitív változásokra számíthatsz. Az újholddal aztán egészségesebb, boldogabb kapcsolatok érkeznek mind a személyes életedben, mind a munkában. Ha egyedülálló vagy, a hónap utolsó napjaiban gondolkozz rajta, mit is szeretnél igazán, hamarosan ez meg is valósulhat.

Szűz

(augusztus 23. – szeptember 22.)

Egy drámai fordulat hat majd a társasági életedre, készülj fel az érzelmeid megélésére. Igyekezz kitalálni, mi mindent szeretnél elérni az évben, vagy legalább a következő hat hónapban, aztán tedd azt, amiben mindig is jó voltál: rendszerezz! Viszont ne hagyd, hogy bármi túlságosan felhúzzon, mert belebetegedhetsz.

Mérleg

(szeptember 23. – október 22.)

2017 Neked különösen sok ünnepelni valót ígér, úgyhogy fel a fejjel! De nyugodtan kezdd egy kis kuckózós lazulással a magad szentélyében, elvonulva. Aztán viszont koncentrálj a szerelemre és a kreativitásra, ezeket most nagyon is támogatják a csillagok! A hónap vége a kapcsolatokról szól majd, és neked ez az igazi komfortzónád!

Skorpió

(október 23. – november 21)

Ez az év a sikerek éve lehet, ha te is készen állsz rá! Januárban rögtön aktiváld ellenállhatatlan vonzerődet, és először a pénzügyekre figyelj. Fontos, hogy mindent rendberakj és újult erővel menj tovább. Szenvedélyességed és határozottságod mint mindig, most is előrevisz! Az érzelmi energiád tombolni fog, úgyhogy higgadj le, mielőtt reagálnál, vagy inkább írd le először a gondolataidat.

Nyilas

(november 22. – december 21.)

A Szaturnusz gondoskodik róla, hogy még felelősebb és érettebb ember legyél! Ez nem jelenti azt, hogy ellaposodnál, csak már nehezebb elmozdítani őrült ötletekkel a jó vágányról. Most túl sok forogna kockán mind a szakmai, mind a magánéletedben, úgyhogy ne vicceld el a komoly lehetőségeket.

Még több
Test-Lélek