6 dolog, amivel a boldog párok nem törődnek

A párkapcsolat szakértők egyetértenek abban, hogy mindenek előtt egyvalamiben jónak kell lennünk, ha boldog szerelemben szeretnénk élni: az elengedésben.

2016.07.13. 14:00

happylove

1. Összehasonlítgatás

Ki porszívózott alaposabban ebben a hónapban, ki dönthette el tegnap, mit nézzünk a tévében, kinek van több pénz a számláján? Egy jó kapcsolatnak nem kell mindig kiegyenlítettnek lennie, és a partner nem versenytárs! Legyetek egy csapat, és tegyétek szebbé az életet együtt, kéz a kézben!

2. Idegesítő rokonok

Sajnos, az álomférfi nem jelent egyben álomanyóst- és apóst is. De ahelyett, hogy minden egyes családi ünnepséget rossz hangulatban töltsünk, inkább fogadjuk el őket! Nem kell velük barátkozni, de legyen meg a tisztelet és a jó szándék irányukban. A hangulat automatikusan javulni kezd, csak várj!

3. Szerelmi sztereotípiák

A média naponta befolyásolja a gondolkodásunkat arról, hogyan kellene egy kapcsolatnak, illetve egy házasságnak kinéznie. De mi arra bíztatunk, fütyülj a tökéletes életről szóló sztereotípiákra! A saját boldogságodat próbáld meghatározni, ahogy neked tetszik.

4. A múlt

Jó dolog megosztani a közös emlékeket, de túl mélyen lehetőleg ne merülj el a múlt kútjába. Az olyan témákat, mint a korábbi partneres vagy kapcsolatok, nyugodtan kiiktathatod az életedből. Koncentrálj a jelenre!

5. Titkaink

Búcsúzz el a titkaidtól, amiket a partnered előtt takargatsz. Az igazi intimitásnak a szerelemben ezek nem tesznek jót. Ha viszont képes vagy igazán kinyílni érzelmileg, nagy kölcsönös kötődés lehet a jutalmad.

6. Okos telefon mánia

A What’s Appnak, Snapchatnek és társaiknak köszönhetően a társunk 0-24-ben elérhető. De mi lenne, ha felfüggesztenétek az állandó mobilozást? Lehet, hogy jobban örültök majd egymásnak és egymás mesélnivalójának este, munka után. Amikor jobb, ha elő sem veszitek a telefont.

házasság kapcsolat szerelem tanácsok tippek

Még több
Test-Lélek