A ‘twinfluencerek’ jelenleg a közösségi média legnépszerűbb alakjai

Ismerd meg közelebbről a mai generáció legfelkapottabb ikreit.

A ‘twinfluencerek’ jelenleg a közösségi média legnépszerűbb alakjai
2019.07.15. 14:43

Ma már az olyan tényezők, mint a szépség, a kellő törekvés és az anyagi forrás sem feltétlenül garántálják, hogy befutott influencer légy. Ennél sajnos több kell, méghozzá még egy belőled! A Twinfluencerek, ahogyan nevük is jelzi, ikrek, akik több százezer követővel rendelkeznek Instagramon, Youtube-on vagy a Vine-on. A régi szép időkben Mary Kate és Ashley Olsenre gondoltunk, ha híres ikreket emlegettek, most bemutatunk nyolc fiatal párost, akik a legtöbb követővel bírnak a közösségi médiában.

Simi és Haze

View this post on Instagram

🔓

A post shared by ⚡️Simi & Haze⚡️ (@simihaze) on

Hangulat: Így nézne ki Cher és Dionne, ha hirtelen 2240-be, egy hollywoodi gimnáziumba teleportáltak volna, ahol még véletlenül ikertestvérekké is válnak. 

Követők száma: 899 ezer

Ezt kell róluk tudni: A testvérpár DJ-k Gigi Hadid legjobb barátnői, valamint a Kardashian lányokkal is közeli barátságot ápolnak. A Szaúdi születésű, Pakisztáni ikrek folyamatosan járják a világot, de szigorúan csak a legújabb divattrendeknek megfelelően öltözve. 

Reese és Molly Blutstein

View this post on Instagram

More of us and @guccibeauty sorry 🤷‍♀️

A post shared by Molly Blutstein (@accidentalinfluencer) on

Hangulat: Mint egy divatos Glossier reklám.

Követők száma: Molly: 78 ezer, Reese: 253 ezer.

Ezt kell róluk tudni: Az Atlantából származó bloggereknek leginkább a turkálókban talált, vintage ruhadarabjaik miatt sikerült ennyi követőt szerezniük.

A Combs ikrek

View this post on Instagram

No caption needed. ❤️

A post shared by THE COMBS TWINS (@the_combs_twins) on

Hangulat: Mary-Kate és Ashley Olsen 2019-es kiadásai.

Követők száma: 315 ezer

Ezt kell róluk tudni: P. Diddy rapper és Kim Porter elbűvölő gyerekei, Jessie James és D’Lila Star azon dolgoznak, hogy ők lehessenek a legnagyobb Youtube sztárok. Sétáltak már kifutón, terveztek már ruhakollekciót, az ikrek nevét pár éven belül minndeki ismerni fogja.

Az O’Donnell „Dolls“ lányok

View this post on Instagram

Exciting times ahead sis 😜

A post shared by ODOLLS (@theodolls) on

Hangulat: A Sweet Valley High sorozat mai, modern kiadásában ők lennének a főszereplők.

Követők száma: 157 ezer

Ezt kell tudni róluk: Ellie és Daisy O’Donnell karrierjüket szépségversenyekkel kezdték. Jelenleg Los Angelesben élnek, a foglalkozásuk pedig modell/influencer, mint Hollywood jelentős részének. A duó éppen azon munkálkodik, hogy saját ruhakollekciót hozzanak létre, „Odolls“ néven.

A Clermont ikrek

Hangulat: Az ikrek,  akikről a pasid azt mondta, nincs okod aggódni.

Követők száma: 1,3 millió.

Ezt kell róluk tudni: Az iker listán ők a legmegosztóbbak. Shannon és Shannade Clermont eredetieleg az amerikai „Bad Girls Club“ sorozatban szerepeltek, manapság pedig például a Yeezy kampányban lehet őket felfedezni. Egyikük 1 évnyi börtönbüntetést kapott, pont a napokban, mivel ellopta egy halott személy hitelkártya adatait.

Amiaya

View this post on Instagram

🐯🖤🐯 た だ い ま 。🇯🇵

A post shared by AYA(AMIAYA) (@ayaxxamiaya) on

Hangulat: Yayoi Kusamát szorozd meg kettővel.

Követők száma: 234 ezer

Ezt kell róluk tudni: A divathetek során biztosan láttad már az Amiaya ikreket. Pink hajuk, és a túlvilági stílusuk miatt minden tömegből azonnal kitűnnek. A testvérek a japán po kultúrában kezdték pályafutásukat, mostanában egyre több helyen feltűnnek nemzetközi viszonylatban is. 

A Dolan ikrek

Hangulat: Emlékszel a gimi szépfiújára, aki csókolozás után azt mondta, hogy ezt nem mondhatod el senkinek? Duplázd meg még egy személlyel. 

Követők száma: 4,6 millió

Ezt kell róluk tudni: Ethan és Grayson Dolan a Vine oldalon a videóikkal váltak népszerűvé. Legjobb barátjuk az internetes szenzáció, Emma Chamberlain (akinek rendhagyó vlogjairól már itt írtunk), aki számtalan videójukban feltűnik plusz, állítólag Ethannel járnak.

Elizabeth és Victoria Lejonhjärta

View this post on Instagram

🌙✨ @moschino @hm

A post shared by Elizabeth/Victoria Lejonhjärta (@lejonhjerta) on

Hangulat: A szupermodell hadsereg első vonala

Követők száma: 144 ezer

Ezt kell róluk tudni: A svéd születésű  lányok többek között modellek, bloggerek és közösségi média sztárok is. Kollaboráltak már Drake-kel, feltűntek a Nike, Calvin Klein és a H&M kampányaiban. Ők Svédország elsőszánú ‘It’ lányai.

ikrek közösségi média twinfluencer

Még több
Társadalom