Jameela Jamil még keményebben odaszólt a Kardashian lányoknak

"A zsebetek tinilányok vérével és hányásával van kitömve”

Jameela Jamil még keményebben odaszólt a Kardashian lányoknak
2019.04.02. 20:05

A New York Times a hétvégén hosszú interjút közölt a Kardashian családdal, ahol Khloé Kardashian nagyjából reagált a kritikára, amit Jameela Jamiltól kapott, mikor egy fogyókúrás terméket reklámozott.

Jamil üzenete bejárta az internetet, miután odakommentelt egy szponzorált poszt alá, ahol Khloé Kardashian lapos hasat ígérő teát promotált.

Kardashian védekezett az interjúban és elmondta az újságnak, hogy sosem volt saját szakácsa és azért is posztolja a privát edzéseit a Snapchaten, mert tudja, nem mindenki engedheti meg magának a magánedzőt.

Kardashian tehát inkább nem vett tudomást Jamil üzenetének a lényegéről – vagyis, hogy ha ilyen termékeket népszerűsít anélkül, hogy írna a mellékhatásaikról, azzal a táplálkozási zavarokat támogatja és károkat okoz emberekben -, így viszont Jamilnál olajat öntött a tűzre. A The Good Place sztárja a Twitteren a Cosmopolitan magazin cikkét idézi arról, mit mondott megint Kardashiana New York Times-ban, ami szerinte kábé egyenértékű azzal, mintha azt mondta volna: „dögöljenek meg a befolyásolható fiatalok, vagy a táplálkozási zavarokkal küszködők, nekünk kell a pénz és kész”. Nekem is lett volna lehetőségem, hogy ilyen dolgokat promózzak, de nem teszem, szóval nekik sem lenne muszáj. Erről ennyit”.

És aztán egy elég kemény kijelentést tett: „A zsebeik tinilányok vérével és hasmenésével vannak kitömve”

Később válaszolt egy usernek, aki szerint a tinédzserek hibája, ha megveszik az adott terméket, nem Kardashianéké, akik reklámozzák. Jamil szarkasztikusan reagált: „Igen, ti HÜLYE anorexiás tinilányok. Legyetek okosabbak! Ez a ti hibátok, kislányok! Ti szégyelljétek magatokat, és ne a felnőtt milliárdosok, akik a hiányos önbizalmatokból és a félelmeitekből húznak hasznot. Na meg a patriarchátus értékrendjéből, miszerint egy nő csak akkor értékes, ha külsőleg megfellel bizonyos társadalmi elvárásoknak”.

jameela jamil kardashian test testkép

Még több
Társadalom