ELLE: Love Your Body!

A test bonyolult, bámulatos szerkezet, formája pedig lenyűgözően változatos. Lehetőségei végtelenek, akármennyire is korlátozottak. Mi komolyan gondoljuk, amikor arra buzdítunk: szeresd a sajátodat.

ELLE: Love Your Body!
2017.04.12. 14:08

LOVE YOUR BODY – a szerkesztőségben régóta tanakodtunk rajta, hogyan fogalmazhatnánk képbe és szövegbe legjobban ezt az üzenetet. Három fantasztikus nő inspirált minket, és elkészítettük a fotó- és interjúsorozatot, valamint három címlapunkat a májusi lapszámunkhoz, melyet megjelenése óta hatalmas érdeklődés övez.  Lukoviczki Réka, alias „Robotlány”, aki viccesen lábatlannak is nevezi magát, mesél róla nekünk, hogyan fog wakeboardozni a következő protézisével és hogy hogyan vált teljesebbé a saját magához való viszonya az autóbalesete után. Ráskó Eszter humorista – aki saját szavai szerint „százkilencven centiméter magas és kövér. Nem úgy kövér, mint Lady Gaga egy rosszabb hónapjában, hanem mint Melissa McCathy a rosszabb éveiben” – felidézi, hogyan talált magában mindenki kamaszkorában valami kivetnivalót, és kiáll amellett, hogy felnőttként igenis mindenkinek mindent meg kell tennie azért, hogy rendben legyen önmagával.  Széles Adrienn, vitiligós modell, beavat minket barátsága történetébe a saját foltjaival, aminek köszönhetően küldetéstudat ébredt benne és ma már kifejezetten örül, ha ezt hallja az utcán: „nézd, ott a foltos lány a tévéből!”

Ebből az életigenlésből, elfogadásból és őszinte lelkesedésből kiindulva 42 oldalon át ünnepeljük a testet, vizsgáljuk a hozzá való viszonyunkat, a jövő, a tudomány, a lélek, a szépségipar és a művészet szemüvegein át.

Keresd a magazin májusi számában a három csodálatos karakter történetét!

body címlap

Még több
Társadalom