Ivanka Trump: „Sok mindenben nem értek egyet az apámmal”

Ivanka Trump: „Sok mindenben nem értek egyet az apámmal”
2017.04.11. 09:47

Ivanka Trump, a frissen kinevezett elnöki asszisztens a CBS televíziócsatorna reggeli műsorában nyilatkozott először, mióta a Fehér Házban kibővített szerepet vállalt. A műsorvezető, Gayle King megkérdezte, miért döntött úgy, hogy csatlakozik a Trump adminisztrációhoz (mert úgy érezte, nem lehet csak félig ott lenni és „ez egy természetes folyamat volt”), meg hogy hozzászokott-e már az új lakhelyéhez, Washington városhoz (igen, a gyerekeit már el is vitte a Legfelsőbb Bíróságra tanulmányi kirándulásra, és persze Monster Truck versenyekre), de King leginkább azt igyekezett elérni, hogy Ivanka törje meg a csendet azokkal a kérdésekkel kapcsolatban, amelyeknek számára fontosnak kell lennie.

„Néhány kritikusa arra kíváncsi, miért nem beszél. Hogy áll a családtervezés kérdéseihez? És a melegjogokhoz? Vagy a nők jogaihoz? Mit gondol a klímaváltozásról?” – vetette fel a műsorvezető. „Nekik mit szeretne mondani?”

„Azt mondanám, ne mossák össze a kettőt: nem beszélni valamiről, vagy a nyilvánosság előtt kritizálni azt.” – válaszolta Ivanka Trump. „úgy gondolom, az ember több módon is hallathatja a hangját. Bizonyos esetekben ez megtörténhet tiltakozással, vagy azzal, ha az ember az esti híradóban beszél róla vagy erősen kritizál minden ügyet, amivel nem ért egyet. Más esetekben pedig ez csendesen, közvetlenül és nyíltan történik. Tehát, amiben nem értek egyet az apámmal, arról ő is tud.”

De, folytatta, ne várjuk, hogy egyhamar velünk is megosztja az ilyen jellegű véleményét.

„Különleges időket élünk, amikor egy csomó ember szemében a harsány megnyilvánulások jelentik bármely fontos ügy igazi képviseletét. És én ezzel alapvetően nem értek egyet.”

Igaz, hogy a hallgatás néha többet mond minden beszédnél, de az is igaz, hogy sokszor nehéz kitalálni, pontosan mit.

Mattie Kahn / Elle US

ivanka

Még több
Társadalom