A legjobb frizurák szögletes arcformához

Ez az árnyalat és vágás a legideálisabb, ha ezzel az arcformával rendelkezel!

A legjobb frizurák szögletes arcformához
2020.02.19. 07:18

A jó frizura olyan, mint egy varázslatos formula: ha egyszer rátalálsz, nemcsak feldobja a megjelenésed, de még az arcod is sokkal szebb lesz tőle. Néha, ahogy a sztároktól tanultuk, még éveket is lefaraghatunk a korunkból egy jól választott hajvágással és árnyalattal. Azonban ahhoz, hogy ez a formula működjön, elengedhetetlen, hogy az arcformádhoz legjobban passzoló frizurát válaszd, hiszen lehet akármilyen fantasztikus a vágás vagy a szín, ha nem illik a tónusaidhoz, az ellenkező hatást fogod elérni. A kerek arcformához legjobban passzoló frizurákat már bemutattuk, most jöjjön a szögletes arcforma, amit olyan sztárokkal illusztrálunk, mint Keira Knightley, Olivia Wilde, Lucy Liu vagy Lily Aldridge.

A legjobb hajvágás a szögletes arcformához

Lily Aldridge

“A szögletes arcformával rendelkezőknek az átalakítás előtt sok konzultációra van szükségük.” – mondja Cristiano Filippini, fodrász. “Hogy lágyítsuk a vonalakat és az arcéleket, fontos, hogy megpróbáljunk olyan vágásokat létrehozni, melyek nem túl rövidek, a haj mindenképpen legyen hosszabb az állnál.” De melyik forma illik legjobban a szögletes archoz? “A lágyabb, nem túl karakán lesz az ideális befutó, mint a bob, a hosszú bob. A tépett hosszú frizura is jó választás, a göndör haj viszont akkor jó, hogyha a fej felső részén intenzívebbek a loknik, mint az alsó részén.”

Olivia Wilde

A legjobb árnyalat a szögletes arcformához

A hajvágás mellett a szín is kardinális szempont. “A legjobb, ha pár árnyalattal sötétebb színt választunk, mint az eredeti hajszínünk, fontos, hogy kerüljünk a nagyon világos színeket, hiszen a sötétebb árnyalatokkal optikailag sokkal jobban kontrasztba hozhatjuk az arcélekkel.” 2020: már nem félünk a szögletes arcformától!

Keria Knightley

frizura szépség szögletes arcforma

Még több
Szépség