Selena Gomez is felszállt a szépségmárka vonatra

2020.02.06. 08:42

2019 volt az év, amikor az énekesek új zeneni album helyett inkáb saját szépségmárkát alapítottak. Rihanna Fenty Beauty és Lady Gaga Haus Labs márkája után Selena Gomez is bejelentette, hogy ő is csatlakozik a klubba.

Sokáig csak pletykálták, ám Gomez most hivatalosan is megerősítette, hogy hamarosan érkezik saját sminkmárkája, a Rare Beauty. Selena az Instagramon osztotta meg a hírt, videó formájában.

“Srácok, már két éve dolgozom ezen a projekten, a Rare Beauty sminkmárkát 2020 nyarától kezdve megtalálhatjátok Észak-Amerika Sephora boltjaiban. Addig is itt van egy kis ízelítő. Még rengeteg minden van, amit megosztok majd veletek! Alig várom!”

A videóban láthatunk rúzsokat, szemhéjpúdereket, highlightereket és pirosítókat. A márka nevét pedig az énekes legújabb albuma, a Rare inspirálta.

Több, mint egy millió követőt sikerült begyűjtenie egy nap alatt Instagramon, de mi a Rare Beauty koncepciója? “…hogy párbeszédet alakítsunk ki a szépség, önelfogadás és mentális egészség témáiban. Szeretnénk segíteni az embereknek, hogy több támogatást, elérést kapjanak és hogy autentikusabban kapcsolódjanak egymáshoz és kevésbé érezzék magányosan magukat a világban.’

Mivel a nyilvánosság előtt is beszélt mentális problémáiról, egyértelmű, hogy Selena számára a Rare Beauty egy személyes projekt. A márka kizárólag a Sephora üzleteiben lesz elérhető, de remélhetőleg online is megrendelhetjük majd a termékeket.

rare rare beauty Selena Gomez sminkmárka

Még több
Szépség