Az idei év 6 legnagyobb hajtrendje

Hosszú és tűegyenes, tépett és frufrus - ezek az év legnépszerűbb frizurái.

Az idei év 6 legnagyobb hajtrendje
2020.01.31. 09:31

Itt az idő, hogy idén is feltegyük azt a kérdést, amit minden évben szoktunk: mit csináljunk a frizuránkkal? 2020 a frufru éve? Talán fessük be szőkére? Barnára? Vágassuk le rövidre? Ha neked is ehhez hasonló kérdések cikáznak a fejedben, aggodalomra semmi ok. Clayton Hawkins sztárfodrász (Rowan Blanchard és Aubrey Plaza hajáért is ő a felelős) elárulja 2020 hat legnagyobb hajtrendjét.

A barnák jobban mulatnak!

Három évvel azután, hogy szinte mindenki szőkére festette a haját, a sötétebb árnyalatok egyre trendibbek. “A meleg, gazdag szőke és világosbarna árnyalatokat felváltották a hamvas és még világosabb színek, melyek amúgy nagyon keveseknek áll igazán jól.” – mondja Hawkins. “Próbáld ki inkább a sötét színeket!”

Sűrűn leomló göndör tincsek

“Véget ért a hullámos, alul pedig egyenes frizura uralma. Míg ez a haj szuper volt még 2010 elején, ma már önmaga paródiája.” -fejti ki Hawkins. Helyette próbáld ki a göndör fürtöket. Egy laza fogú fésűn és egy sós spray-n kívül másra nincs is szükséged.

Visszatért a hosszú haj

A bob, a lob és minden rövid frizura divatja 2019-el együtt véget ért. Itt az idő, hogy megnöveszd a tincseid! “Gondolj a hatvanas évekbeli Cher frizurájára vagy a kilencvenes évekbeli Jennifer Aniston hajára. A lényeg a csillogás és a tűegyenes haj.”

Éjen soká a fonat!

Ennél a frizuránál mindenképp meg kell jegyezni, hogy nem egy trend és nem is való mindenkinek. Még egyszer kiemeljük: hajfonat felelősség! Most, hogy ezen túl vagyunk, a vörös szőnyeg tele volt gyönyörűen befont hajú sztárokkal, Zendayától kezdve Rihannán át, Tessa Thompson-ig. “Ezek a fonatok sikkesek és felturbózzák a frizurádat, plusz szinte bármilyen stílushoz passzolnak. A kisebb fonatok tartósabbak, mint a nagyok!”

Hajrá shag!

“A hosszú shag 2020 legnagyobb hajtrendje.” – mondja a fodrász. “A laza frufru, tépett tincsek és az arcot keretező rétegek berobbantak a divatba. Elizabeth Olsen tette újra népszerűvé. Azért szeretjük, mert kevés minimális gondozással is remekül fest.” A megfelelő sós spray-vel felturbózhatod az egyenes hajad, hogy lágy hullámokat kapjanak a tincseid.

Zöld! Sárga! Narancs!

Ha a természetes színek helyett inkább a fantáziadúsabb árnyalatok jönnek be, jó hírünk van: idén minden a neonról fog szólni! “Ints búcsút a pasztell színeknek és köszöntsd a sokkal extrémebb árnyalatokat! Gondolj az Ötödik elem c. filmből Milla Jovovich hajára vagy Lady Gaga parókáira a Fame korszakból. A neon zöld és narancs mindenhol jelen lesz a fodrászatok színskáláiban.”

bob hajtrend hosszú haj shag

Még több
Szépség