De miért?! Sármos sztárok rossz frizurával

Brad Pitt, Adam Driver és Joaquin Phoenix is felszállt a kacsavonatra

De miért?! Sármos sztárok rossz frizurával
2020.01.09. 20:07

Ha valami úgy néz ki, mint egy kacsa ráadásul még hápog is, az valószínűleg…Brad Pitt lesz.

A Volt egyszer egy Hollywood című film sztárja hihetetlen dolgot követett el. Olyan frizurával jelent meg a Golden Globe-díjátadón, amiről a 60-as éveiben járó férfi rádiós műsorvezetőkre és azokra az elsőéves egyetemi hallgatókra asszociálunk, akik nem tudják, hogy kell időpontot kérni a fodrásztól, mielőtt végigsétálnak a vörös szőnyegen.

A kacsafarokra emlékeztető frizura az ’50-es években lett híres, a népszerű rosszfiúk előszeretett hordták ezt a frizurát (mint Elvis Presley). A frizurát általában hátrafelé fésülik, kétoldalt rövidebbre vágják, mint hátul, így középen egy vastag tincs szalad végig, egészen a tarkóig. Alul, a nyaknál pedig finoman kusza. Majdnem annyira be van zselézve, mint Donald Trump haja. David Spade karaktere a Kismocsok című filmben inspirálónak találná a frizurát.

Az ’50-es évekbeli kacsa frizura.

A gyönyörű Brad nem volt egyedül ezzel a hajvágással a Golden Globe-díjátadón. Olyan híres sztárok, mint Adam Driver, Ansel Elgort vagy Joaquin Phoenix is csatlakoztak ehhez az őrülethez. Mg csak egy hete léptük át az újév küszöbét, de már számos férfi újította be ezt a frizurát, egyetlen változtatással. A friss verzió a kacsa helyett a kacsafarokra hasonlít, ami leginkább a haj alján látszódik.

Ez az a fajta frizura, ami miatt azt hiszed, hogy ha egy ilyen típusú férfival mész haza este, akkor valószínűleg egy kihúzható kanapén fogsz ébredni. Olyan férfiak viselik, akik szerint a kosaras nadrág formális utcai viselet, és akik soha nem mossák meg a kezüket, mielőtt ételhez nyúlnak. Pitt és az A-listás sztárokból álló csapat, akik ezt a hajat viselik, talán azt üzenik nekünk, még így is vonzónak találni őket. Sajnos, még így is gyönyörűek.

adam driver ansel elgort brad pitt férfi haj frizura

Még több
Szépség