Lizzie McGuire ikonikus szőke frufruja visszatért

Nézd meg Hilary Duff kedvenc karakterének frizuráját, felnőtt verzióban.

Lizzie McGuire ikonikus szőke frufruja visszatért
2019.12.02. 15:52

Lizzie McGuire haja a sorozat alatt ikonikusnak számított, részben azért, mert Hilary Duff akkoriban frufruval hordta platinaszőke frizuráját. Amikor elkezdődött a sorozat folytatásának forgatása, amiben McGuire-t a harmincas éveiben láthatjuk viszont, az őt alakító Duff-nak nem volt frufruja. Hát, ez azóta megváltozott.

View this post on Instagram

Glad I flossed today.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

A színésznő két videót is megosztott saját magáról, ahogy a forgatáson Lizzie sminkjében és szőke frufrujában látható. A helyzet az, hogy a frufruja nem olyan, mint régen, egy kicsit hosszabb és kócosabb hatást kelt. Duff fantasztikus néz ki:

Hilary Duff elárult pár információt azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatunk a sorozattól és mi fog történni a karakterével. Az már szinte biztos, hogy Ethan Craft (Clayton Snyder) visszatér a sorozatba, sőt, Lizzie és közte egy romantikus szál is kialakulhat. “Nagyon jóképű, biztos vagyok benne, hogy lesz köztük valami.” – mondta Duff az E! News magazinnak.

A színésznő nem hazudik: Ethan Craft elég jól néz ki.

A Disney egykori sztárja elárulta, miben különbözik a felnőtt Lizzie a tinitől, akit annyira szeretünk. “Nagyon mókás volt rátalálni Lizzie felnőtt énjére. Ma már kevésbé őrjöngő és egy kicsit magabiztosabb. Rendelkezik egy kevés tapasztalattal. Sokan tudnak azonosulni a karakterével, ezért mindenki szereti őt. Rengeteg kihívással kell majd szembenéznie és felmerülnek olyan kérdések is, amire a nézők sosem kaptak választ.”

frufru haj hilary duff ikonius lizzie mcguire reboot

Még több
Szépség