Frizurák, amiket nem visel meg a hideg időjárás

Nem kell sapka alatt rejtegetned a hajad, mutatjuk a megoldást, hogyan legyen tökéletes frizurád télen is!

Frizurák, amiket nem visel meg a hideg időjárás
2019.12.02. 10:01

A hideg időjárás megviseli a haj szerkezetét, ez azonban nem jelenti azt, hogy állandóan sapka mögé kell rejtenünk a hajunkat következő hónapokban. Engedd ki– vagy kösd fel, a lényeg, hogy olyan frizurát válassz, ami ellenáll a mínusz fokoknak, mint például egy retró hatású lófarok. Ezeket a hajtípusokat kifogyhatatlan módon lehet variálni, mutatjuk hozzá a kedvenc sztárjaink vörös szőnyeges frizuráit, inspirációként.

Lófarok

A fej tetején összekötött lófarok jelenleg a frizurák non plus ultrája. Az Ariana Grande féle copfhoz adjunk egy kis retró hatást. Lizzo és Ciara copfjai nem csak a fejük tetején van, de a frizurájuk azt a drámai hatást kelti, mintha most léptek volna elő a hatvanas évekből.

Afrofonat póthaj nélkül

Ezek a fonatok nem fognak álmatlan éjszakát okozni, hiszen a póthajjal ellentétben nem kényelmetlenek. Bármilyen kiegészítővel feldobhatod, ékszerekkel, arany vagy ezüst karikákkal, akár még kontyba, copfba is kötheted.

Alsó copf

Ha nem szereted magasra kötni a lófarkat, az alsó copf lesz a tökéletes frizura számodra. Egyszerű elkészíteni és nincs annál szebb, amikor a haj a nyak mentén omlik a hátunkra. Ha szeretnéd növelni a volument, egy sűrű fogú fésűvel tupírozd fel a copfnál vagy Chloé Sevigny-hez hasonlóan egy hatalmas masnival fokozd a hatást.

Bob, minden hosszúságban

Az emberek sokkal jobban szeretik nyáron levágatni a hajukat, de ki mondta, hogy a bob frizura télen nem tökéletes? Válaszd Selena Gomez középhosszú frizuráját vagy bolondítsd meg egy extravagáns festéssel, ahogyan Charlie XCX is tette.

Pixie

A pixie vágás a legjobb barátod akkor, ha nincs kedved sokat időzni a hajaddal reggelente. A rövid haj kiemeli az arcod, így egy merész smink vagy nagy méretű ékszer még vadabbnak tűnik.

Fotók: Getty Images

fodrász frizura haj időjárás palvin barbi tél

Még több
Szépség