3 sminktrend, ami bejön, és 3, ami távozik idén télen

A trendek a szépségben is jönnek és mennek – mutatjuk, hogyan!

3 sminktrend, ami bejön, és 3, ami távozik idén télen
2019.11.28. 12:02

Egy kis alapozó ide, egy kis bronzosító oda – míg nyáron legszívesebben egy leheletnyi kis semmiséget viselünk, a téli bőrszínünk újra a feltűnőbb sminkek kipróbálására ösztökél bennünket. Az aktuális smink trendek bőven szolgálnak ihlettel a csillogó szemhéjtól a narancsos árnyalatú rúzsokig. Eláruljuk, hogy melyek a legfrissebb irányzatok és miket tegyünk inkább parkoló pályára.

IN: Halo szemek
OUT: Füstös szemek

Épp az ünnepi szezon az, ami legalizálja a hangsúlyosan sminkelt, csillogó szemeket. Ám a klasszikus füstös szemsmink helyett ezúttal váltsunk a „Halo eyes” stílusra, amelynek elnevezése a dicsfényből ered. A futótűzként terjedő „spotlight” szemként is ismert trend nem másról szól, mint stratégiai pontokon elhelyezett magas fényű, kiemelő szemhéjfestékekről. A ragyogó szemsmink megnyitja a szemeket és sokkal könnyedebbnek hat, mint a drámai tekintetet adó füstös árnyékolás. Így készítsük el: alapozzuk a szemhájat fényesen csillogó gyöngyház vagy pezsgő árnyalattal és vigyük fel a belső szemzugba is. Egy kicsit sötétebb árnyalattal (tóp, aranybarna, réz) keretezzük a szemet, végül szürke vagy barna szemceruzával vagy tussal hangsúlyozzuk a szemet. Végül vigyünk fel spirált a pillákra –kész is a modern csillogás karácsonyra, Szilveszterre

View this post on Instagram

Absolutely loved getting this angel ready @giizeleoliveira for the @houseofcb event tonight 👼🏽✨💫💗 Assisted by the amazing @tamzinmua using all @ctilburymakeup products 💋💄 _ 💫Hair by the talented @hyensoogoh _💎 jewels by @adinas.jewels _🌟SKIN : magic cream, under eye rescue , Hollywood flawless filter shade 5 , light wonder foundation shade 7 & 9 , magic away shade 6 & 8 , airbrush flawless finish shade 2 , Filmstar bronze & glow dark, Glowgasm in Love gasm to highlight & blush _👁 EYES : rose gold cream shadow as a base , Icons Palette the day & diva shades with the exaggereyes POP on top , Audrey eye powder pencil & full fat lashes _💋 : Something NEW is coming … 🤫 will let you know soon _ _ _ _ _ _ #Beauty #Highlight #Photoshoot #Backstage #contour #Glow #Eyeshadow #lips #lipstick #love #highlighter #MakeupGuru #Goddess #Golden #Gold #Dewy #Dewyskin #Liquidliner #freshmakeup #glowingskin #beautiful #brows #goldmakeup #freshskin #summermakeup #youthfulskin

A post shared by Sofia Schwarzkopf-Tilbury ❤️ (@sofiaschwarzkopftilbury) on

IN: pirosítás
OUT: strobing

Legyen rózsa- vagy barack árnyalat, a pirosító idén télen egyetlen sminktáskából sem hiányozhat, mivel az orcák finom színnel való árnyalása kötelező lesz. Úgy kell kinéznie, mintha csak arcunkat megcsípte volna a hideg levegő: friss és szupernőies hatást kelt. Az új pirosító trend a legszebben a letisztult, túlzásoktól mentes úgynevezett clean-sminkkel működik. Az extrém highlighter használatnak, kontrasztos strobing-nak ezen a télen búcsút inthetünk. A fémes fényeket a bőrön a trendszakértők  túlságosan mesterkéltnek ítélik.
Így pirosíts: válassz pasztell árnyalatot – ha a hideg színek illenek a szem-, haj- és bőrszínedhez, rózsaszínt, ha a meleg színek emelik ki jobban saját színeidet, akkor barackszínt. Mosolyogj, és a legmagasabban kiemelkedő orcarészre vidd fel a pirosítót széles púderecsettel könnyed, körkörös mozdulatokkal. Ha a krémes pirosítókat jobban kedveled, az arcpírt alaposan dolgozd el a kezeddel, mint egy arckrémet – ne maradjon kontúros.

IN: Égetett narancs árnyalatú rúzsok
OUT: Bogyószín rúzsok

A bogyós gyümölcsök színeiben pompázó rúzsok nagy klasszikusok a téli szezonban. Ám idén a narancssárga sötét, barnás árnyalataira (burnt orange) kell cserélnünk a lilás-piros ajakszínezőinket. Meglepően modern hatást kelt és szép árnyalatot csempész az arcra, amely a fakó, téli arcbőrt azonnal frissebbé változtatja. A barnás narancsokat viselhetjük nappalra természetes sminkkel, alkalomra monkróm összeállításban, árnyalatban hozzáillő pirosítóval és szemhéjfestékkel, sőt barnás narancs szemhéjtussal is!

smink sminktrend szépség

Még több
Szépség