Jennifer Aniston fodrásza elárulta a színésznő frizurájának titkát

Egyszerű és nagyszerű, te is elkészítheted!

2019.11.11. 16:00

Számos ok miatt lehetnénk irigyek Jennifer Anistonra: a karrierje, a tónusos karjai, vagy a ruhatára miatt is. Ha azonban csak egy dolgot mondhatnánk, amit elfogadnánk tőle, az a tökéletes, aranybarna haja.

Gyönyörű haját már a Jóbarátok legelső epizódjában is ki lehetett szúrni. Az első jelenetben csurom vizes volt (mivel elszökött saját esküvőjéről és a kávézóba menekült az esőben), így csak az azt követő jeleneteknél vettük észre, hogy nem csak csillog, de a tincsei tökéletes hullámokban omlanak az arcába. Ezután jött a történelmi pillanat, a ‘Rachel’ hajvágás.

View this post on Instagram

#friends25 #therachel #jenniferaniston #love

A post shared by C H R I S M C M I L L A N (@mrchrismcmillan) on

Aniston fodrásza, Chris McMillan létrehozta azt a vállig érő, tépett és jó sok tartással bíró frizurát, ami az első évadban debütált és szinte rögtön világszenzációvá vált. Így került be Rachel Green/Jennifer Aniston neve a ‘A világ leghíresebb frizurái’ kategóriába, Klopátra és Diana hercegné mellé.

Az ikonikus Rachel frizura óta már számtalan módon hordta a haját, volt már egyenes, barna, hullámos és göndör. Legyen bármilyen színű vagy formájú, Jennifer Aniston minden egyes stílust olyan önazonosan tud hordani, ahogyan azt senki.

Az elmúlt időszakban legtöbbször egyenes hajjal jelent meg a nyilvánosság előtt, sőt, a legelső Instagram fotóján is kivasalt hajjal lehet látni.

Az egyenes mellett a másik, jelenlegi kedvence az, amikor haja olyan hullámos, mintha egyenesen a tengerpartól sétált volna a fotósok kamerái elé. Jen tökéletes haja is McMillannek köszönhető, aki a karrierje kezdete óta a színésznő fodrásza. Szerencsére elárulta nekünk, hogyan tudjuk mi is elkészíteni saját kezűleg ezt a hullámos frizurát.

A The Morning Show premierjére McMillan Jen hullámait a fekete estélyijéhez igazította. A hullámok eléréshez McMillan a színésznő vizes haját csak a tövénél szárította hajszárítóval, míg a tincsek alját lágyan besütötte hajsütővassal.

Ezután a haját befújta kifésülő spray-vel, majd egy kevés szérummal és fixáló zselével tökéletesítette.

Több mint egy évtizeden át tartó kapcsolatuk ellenére McMillan elárulta, mennyire hálás volt, hogy ő készíthette Jennifer frizuráját. Bárcsak a mi hajunkkal is kezdene valamit!

chris mcmillan frizura haj jennifer aniston the rachel tökéletes

Még több
Szépség