Chris Hemsworth-ből sosem elég!

A 21. századi vonzó férfi szerepét őrá szabták

Chris Hemsworth-ből sosem elég!
2019.11.06. 16:02

Sok influencer boldog lenne, ha annyi követővel rendelkezne, ahány #manoftheday hashtaggel büszkélkedhet a 2017-ben bemutatott Boss Bottled. Az illat sikeréhez nagy mértékben hozzájárult, hogy arcául az elegánsan szexis Chris Hemsworth-öt választották. A Man of Today nevet viselő kampányban a sármos színészt közvetlen és szerethető (de még mennyire!)  üzletemberként ismerhetjük meg, aki törődik másokkal és életcélja, hogy napról-napra jobb emberré váljon. A reklámfilmet 1,2 millióan nézték meg a Youtube-on.

Az ausztrál színészt a Thor filmekből vagy a Vadász és a Jégkirálynő-ből Kristen Stewart partereként ismerhettük meg. Idén a Men in Black – sötét zsaruk a Föld körül című mozifilmben láthattuk H ügynök szerepében.

“A Man of Today kampány legfontosabb üzenete, hogy szavak helyett a tettek beszélnek – én is magaménak érzem ezt a gondolatot és eszerint élek. Az egy dolog, hogy mások előtt kijelented, mit fogsz tenni, minden azon múlik, hogy véghezviszed-e, betartod-e a szavad. Engem a szüleim neveltek szavatartó embernek és remélem, a gyermekeim is magukban hordozzák majd ezt a szemléletet. A kampány a becsületességet és integritást értékként emeli ki, s ezen üzenet közvetítésében szívesen részt veszek.” – nyilatkozta Chris Hemsworth a kampány kapcsán.

A folytatásban, a Boss Bottled Infinite illat reklámjában Chris sportos oldalát csodálhatjuk meg, amikor is elhagyja a nagyvárosi dzsungelt egy hullámlovaglás erejéig. A legújabb, harmadik illat is hamarosan debütál: novembertől lesz kapható a parfümériákban.

Különleges alkalmakhoz intenzívebb illat dukál

Az eleganciáról szól a következő fejezet, amelyben az apró részletek rengeteget számítanak. A kiegészítők az extrák, az illat maga pedig a befejező momentum, az utolsó simítás. Idén ősszel a BOSS Parfums üzenete a férfiakhoz az, hogy amikor egy különleges vagy ünnepi alkalomra készülnek, úgy tekintsenek az illatra, mint a tökéletes megjelenés végső kiegészítőjére.  Függetlenül attól, hogy modern és elegáns, vagy éppen merész outfit a cél, a BOSS Bottled Absolute felteszi a pontot az i-re. Akárcsak egy tökéletesen szabott szmoking, a BOSS Bottled illatok is a férfi gardróbjának nélkülözhetetlen tartozékai. Az Annick Menardo mesterparfümőr nevével fémjelzett teljes illatkollekció legújabb tagja az időtlen elegancia előtt tiszteleg. A limitált kiadású, fás-aromás illatban alma, bergamott, szilva, fahéj, kasmírfa, cédrus, szantál és pézsma illatjegyeket fedezhetünk fel.

Boss Bottled Absolute 2019

boss Boss Bottled chris hemsworth

Még több
Szépség