A platinaszőke 25 árnyalata – Így hordják a sztárok!

Neked melyiküké tetszik a legjobban?

A platinaszőke 25 árnyalata – Így hordják a sztárok!
2019.10.29. 16:02

Imádjuk a platinaszőkét! Hogy miért? Mert minden cool girlnek olyan van! De ha te még új vagy a szőkék világában, nem árt, ha kicsit körülnézel, mielőtt festetni indulnál.

Amit mindenképp tudnod kell: a szőkítő por nem hajkondicionáló. Magyarul: a haj világosítása mindenképp rongálja azt, textúrától függetlenül. Megduzzasztja a kutikulát vagy összehúzza a szálakat. Ha a hajad nagyon vékony, lehet, hogy ettől az eljárástól vastagabbnak tűnik majd, de szárazabb is lesz. A durva haj is száraz lesz és porózusabb, úgyhogy ha nedves lesz, még több vizet tart meg, ami miatt hosszabb ideig tart majd a hajszárítás.

A szőkítés egyben elköteleződés a mély kondicionálás, a gyakoribb fodrászhoz járás és a hosszabb ideig tartó frizurakészítés mellett. De az eredmény? Hadd beszéljenek róla helyettünk a képek!

Cara Delevingne: Vagány szőke frizurái miatt megérdemli az első helyet a listán

Solange: Nagy vivát a platinaszőke afrofrizurának! Itt a bizonyíték, hogy ez az árnyalat minden textúrához passzolhat!

Taylor Swift: A természetes szőke énekesnőnek van némi előnye a tökéletes platinaság elérésének versenyáben fekete hajú pályatársaival szemben.

Jada Pinkett-Smith: Ugye, hogy olyan, mintha egyre csak fiatalodna?! Ez a ’90-es éveket idéző frizkó és szín állati jól áll neki!

Lady Gaga: Rengeteg árnyalatban pompázott már a haja karrierje során, de semmi sem ugratja ki úgy a ki szörnyeit a zsákból, mint hideg szőke tincsei.

Mary J. Blige: A 48 éves r’n’b sztár a kezdetektől kísérletezett a szőke tónusokkal. Ha sötétebb a bőröd, hozzá mindig fordulhatsz inspirációért.

Lillie Mae: a country énekesnőnek véletlenül lett tüsi a haja, de szerencsére jól áll neki, a jégszőkéről nem is beszélve!

Christina Aguilera: A platinaszőke popikon csodás hanggal állítólag a Johnson & Johnson babasamponjával tartja tisztán hajkoronáját.

Mindy Kalling: Van, aki forrón szereti? Kérdezd meg Mindy Kallingot, aki a 2019-es Met Ballon jelent meg drámaian világosabb hajjal, mint addigi, természetes hajszíne.

Andrea Riseborough: ez a vagány félbob elég professzionális egy irodába és elég laza egy rock koncertre!

Siobhan Bell: ez a DJ-ből lett szépségipari vállalkozó tud egyet s mást a jó parókákról. Jegesszőke árnyalatokban is volt egy kollekciója

Ava Max: A “Max frizura” (egyik oldalon bob, másik oldalon hosszú hullámos) ma már fogalom. A szín mellett pedig elkötelezett a popénekesnő.

Stefflon Don: A rapper hajszíne éppoly gyorsan változik, mint a hangulata. 2 millió követője nap mint nap izgatottan várja, mivel fog előrukkolni.

Kris Jenner: Nahát, alig ismertük meg! A Kardashian-Jenner család feje is tud meglepetést okozni a hajszínével!

Rita Ora: Fodrásza, Chris Appleton szerint az énekesnő egy saját maga által készített hajmaszkkal tartja rendben tincseit, mely a következőkből áll: hat nyomásnyi a Shu Uemura Essence Absolu-ból, két kupaknyi Kérastase Résistance Masque Force Architecte, két kupaknyi Oribe Gold Lust Transformative Masque és egy kupak kókuszolaj. Kipróbálod?

Demi Burnett: Jegesszőke felhangok mézes alapszínnel: a tökéletes elegy hosszú hajhoz.

Zoe Kravitz: A színésznő eggyel magasabb szintre emeli az afrofonatokat a platinaszőkével. A hamuszürke tónusok passzolnak aranyos bőréhez.

Nikita Dragun: A szépségguru a Bellami Hairrel közösen készített egy paróka kollekciót, melyben található egy jeges szőke darab is, amit a Sárkányok anyja ihletett a Trónok harcából.

Cate Blanchett: A rózsaszín alsó árnyalatok jól passzolnak az aranyszőkéhez

CL: A természetes hajszín ki-kikukkant a platinaszőke alól, ami szépen keretezi az arcot.

Kristen Stewart: a gyönyörű arcú színésznőnek minden jól áll, az is, amikor a haja még halvány bőrénél is világosabb tónusú.

Soo Joo Park: Ő az ázsiai szőkék istennője, sokféle szőke hajjal hódított már, de mi leginkább ezt a krémes, arany árnyalatot kedveljük.

Cynthia Erivo: A Broadway-színésznő aranyos bőréhez jól passzol az extra szőke, rövid haj.

Michelle Williams: ultracsillogó, egészséges haj szinte fehér színben.

Elle Fanning: Egy hétköznapi, mégis káprázatos verzió: Elle Fannig meleg platina haja

Cate Blanchett christina aguilera haj hajfestés hajszín Lady Gaga platinaszőke szőke

Még több
Szépség