Victoria Beckham szemfestékével 5 perc alatt kész lehet a füstös sminked

Mutatjuk, melyik három termékre érdemes beruházni.

Victoria Beckham szemfestékével 5 perc alatt kész lehet a füstös sminked
2019.09.19. 16:21

A Victoria Beckham Beauty nem a tökéletességről szól. A cél az volt, hogy olyan smink (és bőrápolási valamint parfüm) kollekciót alkossanak meg, ami inspirálja a folyton mozgásban lévő nőket. A VB Beauty termékeivel kevesebb, mint öt perc alatt el tudod készíteni a divattervező védjegyének számító füstös sminket, hiszen teljesen rendben van, ha a tusvonal éppen egy kicsit foltosra sikeredett.

A VB Beauty a smink mellett a modern luxust helyezi előtérbe. A termékek természetesen sikkesek, ahogy azt el is várjuk Victoria Beckhamtől: a krém állagú szemhéjpúderek tartóját edzett üvegből tervezték, a paletták dobozai egyedülálló módon rezes és teknőc színben pompáznak. A luxus mellett a termékek a fenntarthatóság jegyében készültek. A márka minimális műanyagot használ, a termékekre nem tesznek szükségtelen csomagolóanyagokat, valamint a márka kukorica alapú szállítódobozokkal dolgozik, melyek újra felhasználhatóak és/vagy biológiailag lebomlóak. A VB Beauty minden rendelés mellé vászontáskát is csomagol, a vásárlók számára pedig egy online útmutatáss is biztosít, ami elmagyarázza, hogyan lehet a termékeket újrahasznosítani. Az összetevőket illetően a márka megfelel az Európai Bizottság tiszta és nem mérgező anyagokra vonatkozó szabványainak, a termékek állatkísérletektől és mérgező anyagoktól mentesen készültek.

“Szeretnénk szebb és kellemesebb hellyé tenni a Földet.” – írja a márka weboldalán Victoria Beckham. “Amikor kifejlesztettük a sminktermékeket, a cél az inkluzivitás volt, amit sikerült is megteremtenünk. Mindannyian teljesen egyéni bőrtípussal rendelkezünk, más korosztály vagyunk, de mégis ugyanazokat a sminkeket használjuk. Különleges dolgot értünk el a márkával.” – fejezte ki gondolatait Victoria Beckham.

A kollekcióban három terméknek az a célja, hogy bárki könnyedén leutánozhassa Victoria Beckham ikonikusnak számító füstös sminkjét. A rúzsokat és szájfényeket a következő hónapban mutatják majd be, melyeket a parfümök és a bőrápolási termékek fognak követni.”

A ‘The Smoky Eye’ paletta négy különböző árnyalatban elérhető: Signature (meleg bézs és rózsaszín), Tuxedo (hideg szürke), Royal (hideg kék) és Tweed (meleg piros). A palettán a fő színek árnyalatokra vannak lebontva, így még válogatni is tudunk, hogy éppen melyiket szeretnénk használni.

A ‘Lid Lustre’ névre hallgató, krémes állagú szemhéjpúder intenzív gyöngyház ragyogással tökéletes célt szolgál, ha csak egy kis ragyogást szeretnél adni a szemhéjadnak. Hogy a lehető legjobb hatást érd el vele, érdemes az ujjbegyeddel (a test melegétől jobban elolvad a krém) felvinni a terméket a kívánt területre. A ‘Lid Lustre’ négy hétköznapi, ‘easy-to-wear’ árnyalatban is kapható: Onyx (fekete és ezüst), Blonde (krémes ezüst), Mink (aranyos tópszín), és Moonlight (ezüstös kék).

Beckham direkt olyan darabokat tervezett, amelyek könnyen satírozhatóak. Végül is, saját védjegyének számító sminkje mindig füstös, foltos és elmosódott vonalakból áll. A szemceruzák természetesen tartósak, hiszen mindegyik vízálló. Három árnyalatban kaphatóak: fekete, bronz és bordó. Húzz egy vonalat a szemhéjadra, majd satírozd el az alján található szivaccsal.

“Nekem fontosak a nők belső és külső jegyei, szeretném nekik biztosítani a azokat a legfontosabb smink- és bőrápolási termékeket valamint parfümöket, melyekre nekem is minden nap szükségem van.” – mondta a designer.

“Mielőtt saját boltot nyitottam volna, mindig közvetlenül a vásárlókkal konzultáltam, szóval ez nem újdonság számomra. A mai napig nagyon sok időt töltök velük a próbaszalonban, mert szeretem tudni, mit kívánnak a vásárlók. Továbbra is kérdezgetni fogom a nőket, hogy milyen termékeket fejlesszek, hiszen nagyon fontos számomra, hogy tudjam, ők mit szeretnének.” – mondta Beckham korábban.

Fotók, borítókép: Victoria Beckham Beauty  

füstös szemek sminkkollekció victoria beckham victoria beckham beauty

Még több
Szépség