Készítsd el te is Priyanka Chopra neon árnyalatú sminkjét!

Pati Dubroff sminkguru megmutatja, hogyan!

Készítsd el te is Priyanka Chopra neon árnyalatú sminkjét!
2019.08.14. 20:27

Priyanka Chopra nem az a típusú lány, aki megrémül egy merész árnyalatú szemhéjpúdertől. Előző héten tökéletes sminkben jelent meg: sötét tusvonal mellé neon pink szemhéjpúdert választott a 2019-es Beautycon eseményre. Van bármi, amire a színésznő ne lenne képes? Szerintünk nincs.

A szépségeszmény szerint ez a két árnyalat merésznek számít, mégsem látjuk akadályát, miért ne hordhatnád ezt a sminket a hétvégi bevásárláshoz vagy éppen munkába. Ha a friss házas, Priyanka szerint a neon pink szemhéjpúder divat, akkor mi elhisszük neki. Szerencsére a sminkguru, Pati Dubroff Instagram oldalán megmutatta, hogyan kell elérni ezt a ragyogó sminket. Dubroff Instagram posztjában elárulja, hogyan készítheted el te is otthon ezt a mesés sminket, egyszerűen. 

1. lépés

Dubroff először egy fekete, füstös cicaszemet készített, majd egy puha ecsettel elsatírozta az éleit. A titok? Használj fekete matt szemhéjpúdert, hogy tökéletes legyen a cicaszem szárnya, így elkerülöd, hogy pár óra múlva máris elkenődjön.

2. lépés

Most következik a neon pink, melynek alapja egy élénk neon szemhéjpúder, amit egy réteg csillámpor követ. Lehet, hogy túlzásnak tűnik, de a hosszútávú hatásért megéri a csillámot is bevetni. 

3. lépés

Hogy megteremtsük az egyesnúlyt a szemünkön, Dubroff jó pár réteg szempillaspirálozást javasol. Ha azt gondolod, már épp eléggé nagyok a pilláid, a biztonság kedvéért vigyél fel még két réteg spirált.

4. lépés

Hogy a hangsúly Priyanka szemén legyen, Dubroff az ajkaira egy hasonló árnyalatú Barbie-rózsaszín rúzst használt, így tökéletesítve az összhatást.

neon priyanka cjopra smink szemsmink

Még több
Szépség