Ettől az edzéstől olyan tökéletes Margot Robbie teste

Nem veti meg a finom falatokat, de élvezettel mozog

Ettől az edzéstől olyan tökéletes Margot Robbie teste
2019.07.30. 18:31

Az elbüvölő és mostanában nagyon felkapott Margot Robbie számára jól kinézni egyet jelent azzal, hogy jól érzi magát a bőrében. Mi ebből arra következtetünk, hogy az edzéseit kötelező rutin helyett inkább szórakozásként fogja fel.

„Szeretek jókat enni és bort inni, valamint imádok a barátaimmal szórakozni. Azt az érzést nem szeretem, amikor tudom, hogy a testem nincs a legjobb formában.“ – mondta a hollywoodi színésznő és a Chanel szépségnagykövete.

View this post on Instagram

🙃

A post shared by @ margotrobbie on

Robbie mottója ugyanaz, mint a legtöbbünknek: „Tartsd meg azt az egyensúlyt, figyelj oda magadra, de közben ne engedd, hogy a diétád a szórakozásod útjába álljon.“

„A megfelelő táplálkozás és az edzés jelentősen hozzátartozik az életemhez, de ez nem jelenti azt, hogy néha nem engedhetem el magam.“

Robbie az egyszerű sportokat preferálja, amikből többen is lehet egymás mellett végezni (táncolni a barátaival, teniszezni, futni), de ha komoly edzést szeretne beiktatni, akkor a pilatesre és a Reformer gépekre esküszik. „Ha tudatosan akarom építeni a testem, mindig egy pilates edzővel, Reformer gépen dolgozom. Az én testemet ez a fajta edzés erősíti a legjobban.“ – mondja Robbie. 

A Reformer gépen végrehajtott pilates gyakorlatok intenzíven átmozgatják a teljes testet, segít az izomtónusok kiépítésében és a hajlékonyságban. Meghan Markle is erre esküszik.

edzés margot robbie pilates

Még több
Szépség