Már előrendelhetők Lady Gaga sminktermékei

,,Amikor felteszem a sminkem, mielőtt észbe kapnék, már szuperhősnek érzem magam. Szárnyakat ad, amikkel repülni tudok."

Már előrendelhetők Lady Gaga sminktermékei
2019.07.16. 10:02

Amikor múlt héten Lady Gaga nyilvánosságra hozta szépségmárkájának első kampányfotóit, egyből rákaptunk a témára. Gaga három terméket dobott piacra – ajakceruza, rúzs és folyékony szemhéjpúder, valamint egy nesszeszer, ami újrahasznosított anyagokból készült. 

View this post on Instagram

THIS IS FOR YOU. 🙏 Ready for a first glimpse at our product line-up? This is just a sneak peek – promise we'll reveal more in the coming days 🎉 INTRODUCING HAUS of Collections Six *special* collections curated by our founder, @ladygaga, just for you. Each collection includes one of each of our self-expression tools along with a reusable clutch (see it in insta stories now!) GLAM ATTACK: All-over liquid shimmer powder A highly pigmented, longwearing all-over color amplifier RIP LIP LINER: A lip liner to die for A creamy, demi-matte, highly pigmented lip pencil LE RIOT LIP GLOSS: An ultra high-shine multidimensional lip gloss Cruelty-free & vegan, because we love animals and you HAUS LABORATORIES officially launches for pre-order on July 15 on hauslabs.com + amazon.com (Prime Day for Prime members)

A post shared by HAUS LABORATORIES (@hauslabs) on

Mindegyik termék vegán, állatkísérlet-mentesen készült. Összesen hat árnyalatban kaphatóak, mától pedig szabad a gazda, vagyis már elő lehet rendelni őket. A termékek nem csak a Hauslabs.com weboldalon, hanem az Amazonon is elérhetőek. „Ahogy a zeném is, azt szerettem volna, hogy a sminkmárkám bárki számára elérhető legyen.“ – mondta az Allure magazinnak Lady Gaga. A kreatív partnere állandó sminkese, és legjobb barátnője, Sarah Tanno. A három termék együttesen, ‘haus’ néven 39 dollárba kerül. Ezek mellett limitált kiadásban lehet kapni folyékony szemhéjporokból, valamint ajakceruzákból összeállított csomagokat, párban összesen 29 dollárért lehet megrendelni őket. 

Az Amazon Prime vásárlói hétfőtől rendelhetik elő a kívánt termékeket, de azokat csak szeptemberben kapják kézhez, aminkor a weboldal hivatalosan is elindul. Ami jó hír, hogy a Hauslabs.com oldalon a világ összes országában ingyenes szállítással lehet rendelni. Csak győzzük kivárni a szeptembert!

A WWD magazinnak adott interjújában Lady Gaga elárulta, a cél az inkluzivitás volt. „Azt látom, hogy a világ elindult egy olyan irányba, hogy az emberekre nyomás helyeződik azzal, hogy elvárják tőlük, egy bizonyos módon nézzenek ki. Vagy úgy, mintha nem is önmaguk lennének, vagy pedig olyan precízen kell kifesteniük magukat, hogy olyanok legyenek, mint a tökéletesre retusált arcok, akiket a közösségi média közösen, „a szép“-nek ítélt meg. Ezt a jelenséget akarom eltörölni, és összezúzni.“

Miután Gaga otthagyta az egyetemet és elköltözött otthonról, olyan barátokra tett szert, akik a smink segítségével fejezték ki önmagukat. Ez az élmény inspirálta a Haus Labs létrehozásakor. „Mindenki teljesen másképp nézett ki, mindannyian a sminkjükön és  öltözködésükön keresztül fejezték ki önmagukat, a művészet tükrében.“ – mondta Gaga arra az időszakra utalva, amikor karrierje elején drag queenek között, drag-bárokban lépett fel. 

„Emlékszem, egy nap elmentem a drogériába, vettem egy halom sminkterméket. Otthon, a tükör elé leülve azon tűnődtem, vajon hogyan látom saját magamat. Majd elmentem dolgozni.“

Szóval, mit szeretne Gaga, milyen legyen ez a sminkmárka? „Változtassa meg az emberek életét, természetesen.“ Nos, miért is számítottunk tőle ennél kevesebbre?  „Az én életem megváltoztatta a sminkelés. Sosem éreztem magam szépnek, és a mai napig vannak időszakok, amikor nem érzem magam annak. Minden bizonytalanság, amivel egész életemben küzdöttem onnantól kezdve, hogy kislányként folyamatosan bántottak az iskolában, néha még mindig kísértenek. Majd felteszem a sminkem, és mielőtt észbe kapnék, szuperhősnek érzem magam. Szárnyakat ad, amikkel repülni tudok. Nem azt mondom, hogy a smink az egyetlen dolog, ami képes kiváltani ezt az érzést, de számomra ez a legnagyobb önbizalomnövelő módszer.“

Fotók és nyitókép: Haus Laboratories

haus laboratories Lady Gaga smink szépség

Még több
Szépség