A szem a lélek tükre

Kutatások bizonyítják, hogy egymás szemébe nézve közelebb kerülünk a másikhoz. Ápold a szem környékét, hogy tekinteted tiszta lélekről árulkodjon.

A szem a lélek tükre
2019.06.06. 11:59

Amikor hajnalig dolgozol, bulizol, vagy egyszerűen csak alváshiányban szenvedsz, azt nem csak te érzed, mások is látják rajtad: a tekinteted árulkodó jeleket rejteget. Hogy ezek miről árulkodnak, csak azon múlik, mennyire gondoskodsz róluk.

Törődj szemed környékével a Nu Skin ageLOC LumiSpa Accent és IdealEyes párossal! Ez az egyedülálló kombináció friss és éber tekintetet eredményez. Az ageLOC LumiSpa készülék tökéletes kiegészítőjével, a LumiSpa Accent apró szilikon fejével még a nehezebben hozzáférhető területek sem jelentenek gondot. Az IdealEyes szemkörnyékápolóval együtt alkalmazva finoman radírozza és élénkíti a szem érzékeny területét, valamint csökkenti a szem alatti karikákat és puffadtságot, miközben feszesíti a bőrt, és láthatóan megemeli a szemhéjat. Tökéletes megoldást jelent azok számára, akik friss és éber tekintetre vágynak, jobban oda szeretnének figyelni a szemkörnyékre, vagy aggasztják őket az öregedés látható jelei.

Ez a páros frissíti és hidratálja a szemkörnyéket, s már az első használat után bársonyossá teszi a bőrt. Többé nem lesz gond eltitkolni a késő esti kimaradásokat!


A Nu Skin ageLOC LumiSpa IdealEyes és a szilikon csúcs külön-külön is megvásárolhatók, ami azt jelenti, hogy fogyasztóink könnyedén cserélhetik az apró fejet, így megszakítás nélkül élvezhetik a készülék előnyeit. Reggel és este fél percen keresztül masszírozd át mindkét szemkörnyéked.

KULCSFONTOSSÁGÚ ÖSSZETEVŐK

  • Peptid-komplex – fokozza a bőr feszességét, és segíti annak tónusossá tételét.
  • Tetra-hexil-decil aszkorbát – a C-vitamin stabil, hatékony formája, amely öregedésgátló hatásáról ismert; javítja a ráncok és barázdák megjelenését, védelmet biztosít a számára az oxidatív stresszel szemben.
  • Szabadalmazott ageLOC összetevő-keverék – népszerű öregedésgátló összetevőink, amelyek az öregedés látható jeleinek forrását veszik célba.
  • Chlorella-kivonat – egy planktonból nyert kivonat, amely aminosavakban (a fiatalos, egészséges bőr alappilléreiben) gazdag, amelyek segítik a szem alatti sötét karikák csökkentését, valamint láthatóan fokozzák a bőr feszességét.
  • Szkvalén – a bőr lipid rétegében természetesen is előfordul, és támogatja a nedvesség megtartását.

A Nu Skin ageLOC LumiSpa Accent és IdealEyes kombinációjához társított eredmények egy független, professzionális in vivo felmérésből származnak, amelyben 12 héten keresztül 30, 25 és 65 év közötti nő vett részt, akik szemkörnyéki bőre megereszkedett, valamint ráncok és barázdák is találhatók voltak ezen a területen. Az ageLOC LumiSpa IdealEyest felvitték a szem környékére, és azt az ageLOC LumiSpa Accenttel masszírozták szemenként napi kétszer fél percig. A felmérés részeként az alanyoknak önértékelést kellett végezniük klinikai szempontok alapján és mérőműszerek segítségével.

12 hét elteltével kérdéseket tettünk fel a résztvevőknek. A válaszaik alapján a következőket állíthatjuk:

  • 80%-uk úgy érezte, hogy tekintete felfrissült vagy éberré vált.
  • 77%-uk szerint a rendszer csökkentette a stressz és a fáradtság látható jeleit a szem körül.
  • 80%-uk szerint a szem feletti bőr és a szemhéj simábbá vált a rendszer használatát követően.

LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK

A LumiSpa Accenttel az ageLOC LumiSpa IdealEyes mellett érdemes más szemkörnyékápolót is használható? 

A Nu Skin ageLOC LumiSpa IdealEyes-t kifejezetten az ageLOC LumiSpa Accenttel való együttes használatra fejlesztettük ki, és szinte kipárnázza a bőrt a szilikon csúccsal való érintkezés közben. Ez a két termék mellett szükségtelen bármilyen más szemránckrémet alkalmazni.

Hogyan emeli meg a bőrt, és hogyan csökkenti a barázdákat a szemhéjon, ha nem használhatom rajta a terméket? 

Minden pislogásnál elősegíted, hogy a környező területekről lefelé is jusson a krémből, ami ezekhez a jótékony hatásokhoz vezet. A szemhéjon található bőr vékonyabb, mint az összes többi területen, és a készítmény könnyen a szemekbe kerülhet használat közben, ami természetesen kerülendő. Mivel a terméket kifejezetten a szem környékén teszteltük, az eredményeket csak akkor tudjuk garantálni, ha ezen a területen használod a rendszert.

Mennyi időre elegendő egy tubus ageLOC LumiSpa IdealEyes, és milyen gyakran kell cserélni a szilikon csúcsot? Mekkora mennyiséget kell használnom?

Amennyiben az utasításoknak megfelelően alkalmazod a terméket, egy tubus egy hónapra elegendő. A csúcsokat három havonta érdemes cserélni. Néhány csepp már elég, hogy befedd a kívánt területeket.

Milyen anyaggal törölhetem meg a LumiSpa Accentet és a szilikon csúcsot? Mi történik, ha nem szárítom meg használat után? 

Minden egyes használat után alaposan töröld át a Nu Skin LumiSpa Accent fejet és a szilikon csúcsot egy arcmosó kendővel! Ha nem szárítod meg, előfordulhat, hogy idővel az ageLOC LumiSpa Accent Head vagy a szilikon csúcs nem fog megfelelően működni. Illetve, nem ajánlott zuhanyzás közben használni, legjobb, ha száraz környezetben alkalmazzuk.

Mi a különbség az Intensive Eye Complex és az ageLOC LumiSpa Accent & IdealEyes között?  

A két termék különbözőképpen működik, és különböző célt szolgál. A Nutricentials® Intensive Eye Complex hidratálja a szem alatti területet, és ragyogóvá teszi a bőrt, míg az ageLOC LumiSpa Accent & ageLOC LumiSpa IdealEyes segíti a szem alatti táskák és sötét karikák csökkentését. Ezenfelül javítják a bőr feszességét a szemhéjakon, és friss, éber, fiatalos megjelenést eredményeznek. Ennek ellenére a rendszer az összes Nu Skin rutinba beleillik, legyen szó bármely termékről.

A LumiSpa Accent Head szabadalmazott technológiával rendelkezik? 

Igen, az ageLOC LumiSpa készülék és az ageLOC LumiSpa Accent Head számos kibocsátott és függő szabadalommal rendelkezik. Mind a készülék, mind pedig a fej esetében szabadalmazott LumiSpa technológiát alkalmazunk.

Az ageLOC LumiSpa készülékkel kapcsolatos kérdésekért tekintsd meg az ageLOC LumiSpa GYIK-ot, a használati útmutatót vagy a rövid kezelési útmutatót! Hazánkban június 27-től kapható!

Eddig tetszik? Akkor próbáld ki ezekkel a termékekkel!

ageLOC LumiSpa Activating Cleansers – miután óvatosan eltávolítottad a sminket a szemedről és a szádról a Waterproof Makeup Remover vízálló sminklemosóval, próbáld ki a LumiSpát! A Nu Skin kettős hatású bőrápolási rendszere át fogja alakítani a mindennapos rutinodat, és nap mint nap egészséges bőrrel ragyoghatsz majd.  Az ageLOC LumiSpa alapos tisztítást tesz lehetővé csupán két perc alatt, mely friss érzetet kölcsönöz arcbőrödnek, felfedve ezáltal annak ragyogó és fiatalos megjelenését.

ageLOC® Transformation – éltesd bőrödet minden nap az ageLOC® erejével, és célozd meg a bőröregedés látható jeleit azok forrásánál! Ez a négy termék együttesen, nyolcféle módon fejti ki hatását a fiatalosabb, egészségesebb megjelenésű bőr érdekében.

nu skin pr szemránckrém

Még több
Szépség