Hogyan nézzünk ki tökéletesen a képeken? (x)

A tökéletesség ugyan néha nyomasztó lehet, de ha a legjobb pillanatainkat akarjuk rögzíteni, nem érhetjük be kevesebbel! És most már nem is kell: Az új Huawei P30 Pro okostelefont Kiss Ramóna, a márka nagykövete is imádja!

2019.05.08. 19:15

Egy nap a városban? Nem telhet el profi képek nélkül! A P30 Pro egyrészt garantáltan bírja a tempód, hiszen extrahosszú aksiidővel rendelkezik, ráadásul a világ első okostelefonja, amelynek hátlapi kameráit a gyártó a legújabb szenzortechnológiákkal látta el. A készülék ötszörös optikai, tízszeres hibrid, valamint ötvenszeres digitális zoommal rendelkezik, így apró részleteket megjelenítő, professzionális fotókat készíthetsz, akár éjszaka is.

Miért érnéd be csak képekkel, ha folyton mozgásban vagy? Lépj be a profi mobilvideó-készítés korszakába! A Huawei P30 Pro-val stúdióminőségű videófelvételek is rögzíthetők: az optikai képstabilizátor és a mesterséges intelligencia segítenek abban, hogy rázkódásmentesen tudjunk videókat készíteni.

Mutasd meg magad igazán közelről! Legyen szó akár elkapott pillanatokról, akár beállított képekről, a részletek teszik igazán egyedivé a fotóid. A P30 Pro Super macro módban rendkívüli nagyításra képes, így mindenki látja majd, milyen pontosan illesztetted össze a macaronokat, vagy hogy milyen ragyogóra sikerült a sminked.

Téged sem csak a látvány érdekel? Nincs is jobb, mint egy fárasztó nap után önfeledten belemerülni egy játékba a telefonoddal. A hosszan tartó élményről a nagy teljesítményű akkumulátor gondoskodik.

Kiss Ramóna facebook oldalát itt találjátok: https://www.facebook.com/kissramonaofficial/

huawei kiss ramóna okostelefon p30

Még több
Szépség