Kendall Jenner bemutatja a tökéletes fesztiválsminket

Sminkmestere elmondja lépésről lépésre, hogyan készítheted el

2019.04.18. 17:54

A sztárok elsőszámú sminkmestere, Mary Phillips a felelős azokért a ragyogó sminkekért, amiket a Kardashian-Jenner lányok, Hadid testvérek, Chrissy Teigen és Emily Ratajkowski arcán láthatunk nap mint nap. A Coachella idején Kendall Jenner arca volt a sminkmester vászna, a modell szemére festett színnel meg is alkotta 2019 nyarának legfőbb árnyalatát.

“A fesztiválsminkek sokkal játékosabbak a hétköznapiaknál, ahogy az outfitek is. Rengeteg olyan dolgot felvehetsz vagy kipróbálhatsz, ami egy átlagos napon, vagy akár egy elegáns eseményen sem állná meg a helyét.” – mondja Phillips. A look, amit Jenner arcára kreált, élénkzöld szemhéjpúderből és ragyogó highlighterrel meghintett smink. Megjegyzés: a videón nincs filter!

“Nagyon szeretünk együtt dolgozni, és mind a ketten imádjuk azt a sminket, amivel friss, ragyogó bőr hatást érünk el.” – mesélte Mary Phillips.

“Ehhez a sugárzó look-hoz van egy külön receptem. Először mindig a Crème de La Mer arctisztítóját használom. Aztán ugyanennek a márkának a Soft Luminous Lifting Cushion alapozóját viszem fel a bőrre, majd a Nudestix Nudies Sunkissed árnyalatával tökéletesítem az alapozást.” – kezdi sorolni a praktikákat.

“Aztán jöhet a highlighter, az Iconic London márka Illuminator-ja, ettől lesz igazán sugárzó az arcbőr. A highlightert mosz Kendall testének más pontjain is használtuk. A modell kedvence ez a márka a koncentrált pigmentjei miatt. Elég, ha egy kis testápolóhoz keverünk egy csepp highlightert, és az egész testünk ragyogni fog!”

A sminkmester Jenner szemhéjára és ajkára játékos színeket kombinált. A Huda Beauty sminkpalettáján válogatott zöld színeket Giorgio Armani szempillaspirállal tökéletesítette. Az ajkakra az Iconic London Nearly Nude árnyalatára esett a választása, mert “szerettem volna egy neutrális, mégis ragyogó szájfényt használni, ami a szemén lévő matt sminket feloldja.”

coachella fesztivál kendall jenner mary phillips smink

Még több
Szépség