Új trend: smink a mikroszkóp alatt. Visszataszító vagy kielégítő látvány?

Így néz ki a bőröd, sminked vagy anyajegyed felnagyítva.

Új trend: smink a mikroszkóp alatt. Visszataszító vagy kielégítő látvány?
2019.04.05. 18:56

A YouTube-on kreatívnál kreatívabb videókkal lehet találkozni. Az egyik percben még egy éneklő macskát nézel, a másikban pedig akár azt, hogyan érd el a tökéletes cicaszem sminket. Ha imádod a szépség témájú tartalmakat, akkor a legújabb Youtube trend hosszú órákig leköt majd.

Hadd mutassuk be a mikrosmink nevű, Youtube videó trendet, ahol a vloggerek mikroszkóppal vizsgálják bőrüket, körmüket és hajukat. Az új őrületet  Tina Yong beauty vlogger kezdte el, aki az arcmaszkját vizsgálta mikroszkóppal, miközben éppen eltávolította az arcáról. A legnézettebb videóját, a “Hogyan néz ki a sminkem mikroszkóp alatt” több, mint hatmillióan néztek meg. Azóta pedig több száz videó kezdett terjengeni az interneten “mikroszkóp alatt” hívószavakkal.

Szóval, ha valaha is eltűnődtél, hogyan nézhetnek ki szuper közelről a pórusaid, a highlightered vagy valamelyik smink terméked, akkor nem kell tovább találgatnod, hiszen a Youtube-on most már egy perc alatt kiderítheted a csúf igazságot. A mikrosmink mélyrepülésre invitál mindenkit, aki szörnyülködni akar egy kicsit. Nézd meg ezeket a videókat, garantáljuk, a látottak után teljesen másképpen fogsz magadra tekinteni.

Itt van az eredeti videó, Tina Yong vloggertől. Ha szeretnéd a mikrosorozat összes részét megnézni, keresd a #TINASCOPE hashtaget.

Ebben a videóban annak lehetsz szemtanúja, hogy a kedvenc maszkod hogyan távolítja el a mitesszereket az arcodról. Van, akinek nagyon kielégítő ez a látvány, sokan viszont menekülnek tőle.

Ha kíváncsi vagy rá, megfelelően tisztítod-e a sminkecseteidet, akkor megéri mikroszkópot vásárolni. A beauty vlogger ebben a videóban a sminkpalettákat vizsgálja meg, a látvány valójában egészen elképesztő.

Mindegyik típus közül ez a legvisszataszítóbb. Egy vlogger a saját pórusait, anyajegyeit és aknéit vizsgálja mikroszkóp alatt. Ha könnyen felfordul a gyomrod, akkor nem biztos, hogy ez a látvány neked való.

Vajon az eredeti és az utánzat között az egyetlen különbség az ár? Ez a vlogger kideríti, megvizsgál két sminket: az eredetit és a replikát. Ha kíváncsi vagy a különbségre, katt a videóra.

Igazából, a világon szinte bármit mikroszkóp alá tehetsz, emiért állnál meg csak a bőrödnél? Éppen ezért ez a vlogger megnézte, mi a helyzet a körmökkel, amikor csillogó géllakk van rajtuk.

beauty mikroszkóp alatt smink szépség trend youtube

Még több
Szépség