Blake Lively lefotózta sminkes fiókját, minden titkát ellestük

Nézd meg, milyen szépségtermékeket használ a színésznő!

2019.04.04. 07:43

Blake Lively nemrég osztotta meg rajongóival az Instagramon, hogyan is néz ki a sminkes fiókja – amit szép rendben tart. Mintha csak egy igazi Marie Kondo rajongó piperéjébe nyernénk betekintést!

Blake-et többek között természetes stílusáért, ragyogó bőréért, tengerparti hullámos frizurájáért és csodás szempilláiért tartjuk különösen szépnek. És a sminktermékek, amiket használ, éppen ezt tükrözik vissza. Egyértelmű, hogy szeret mindent, ami fokozza arca ragyogását és kiemeli az arccsontjait. Úgy tűnik, a természetes hatású rúzsokat, szájfényeket is kedveli. Csupa olyasmit, amit az ember szívesen visel a mindennapokban.

És míg nem veti meg az olyan márkák luxusát, mint a Charlotte Tilbury, az Armani vagy a Dior, melyek mind jelen vannak a holmijában, jó érzéssel tölt el minket, hogy olyasmit is láthatunk tőle, mint a CeraVe vagy a Burt’s Bees termékei, amik sokkal olcsóbbak. Nézd meg te is részletesen a fiókját!

És hogy mi a legjobb abban, hogy Blake Lively megosztja velünk, mik a kedvenc sminktermékei? A Négyen egy gatyában című filmben viselt farmernadrágjával ellentétben ezek olyan dolgok, amik mindenkinek jól állnak!

Blake Lively használ smink szépség termékek

Még több
Szépség