Celine Dion a L’Oréal Paris szépségnagykövete lett

Ez az énekesnő legelső szerződése egy szépségmárkával.

2019.04.02. 15:50

 

COURTESY L’ORÉAL PARIS

Celine Dion számára nincs megállás. Az énekesnő több, mint 245 millió albumot adott el világszerte, valamint a korszak egyik legfontosabb szerelmi himnuszát adta az emberiségnek (tökéletes szakítós szám: All By Myself). Az énekesnő karrierje a kilencvenes évektől kezdve egyre csak felfelé ível. Jelenleg már nyolcadik éve tart második Las Vegas-i fellépéssorozata a Caesar Palace Colosseumában, ami június 8-án ér véget.  De nem a zenei siker az egyetlen ok, amiért imádjuk. A popsztár folyamatosan átírja a divat szabályait, legutóbb például gendersemleges gyerekruházati kollekciót tervezett, a Celinenunu-t. Most, 51 évesen pedig megkötötte élete első szépségmárka szerződését.

A L’Oréal Paris ma jelentette be, hogy Celine a márka új globális szépségnagykövete. Az énekesnő kampánya április 22-én egy tévéreklámmal kezdődik, ami az ‘Excellence Hair Color’ terméket mutatja be. 2003-ban már készített saját nevével fémjelzett parfümöt, de ez az első kampánya, ami egy világmárkával készült.

“Sosem gondoltam volna, hogy ez megtörténik velem, főleg nem 51 évesen.” -mondta Celine a sajtótájékoztatón. “Amikor azt hinnéd, már leáldozik, én akkor kezdek neki. Most lesz vége a Las Vegas-i koncertsorozatomnak. Egy új albumot fogok kiadni, majd turnéra indulok. És a L’Oréal Paris-val elindul egy új, izgalmas közös utazás.”

Celine készülődik a Vegas-i L’Oréal eseményére
COURTESY OF L’ORÉAL PARIS

“Szeretném, ha az emberek tudnák, hogy mindenkinek joga van az önkifejezésre. Nem számít, hogy a divaton, szépségen, vagy bármi máson keresztül teszik, a lényeg, hogy hallassák a hangjukat… Büszke vagyok, hogy a L’Oréal Paris kiáll mindezért, én pedig arra használhatom a hangomat, hogy segítsek másoknak elfogadni, szépnek és magabiztosnak érezni magukat.”

Dion minden szavát elhiheteted – az éneksnő maga a megtestesült magabiztonság. Csak nézd végig ezeket az elképesztő fotókat, amik a L’Oréal Paris Vegas-i eseményén készültek:

Önbizalom a lépcsőfordulón
COURTESY OF L’ORÉAL PARIS

Mi történik éppen? Kit érdekel! Celine a nemtörődömség királynője. Ahogy saját szavaival kifejezte a sajtótájékoztatón, “Én az önelfogadást gyakorolom, éppen ezért szabadon azt csinálok amit, ahol és amikor akarom.” Látjuk, Celine!

Önbizalom a billiárdasztalon
COURTESY OF L’ORÉAL PARIS

Várj, van még több is:

Önbizalom a korláton
COURTESY OF L’ORÉAL PARIS

celine dion loréal paris szépségnagykövet

Még több
Szépség