A hajzselé megint divatba jön

Nedves hatású hullámok, oldalra simított, csillogó frufruk és babahajak egy kis vintage hollywood-i csavarral. A kifutók legvagányabb Gatsby-frizuráihoz a legjobb segítőd a hajzselé lesz.

A hajzselé megint divatba jön
2019.03.13. 11:25

Fendi csillogó csavarintásai

Ha a legendás trendteremtő sztárfodrász, Sam McKnight azt mondja, a vizes hatású zselé a menő, neki elhihetjük. A Lagerfeld emlékének adózva McKnight a Fendi 2019 ősz/tél kollekciójához a harmincas évek marcel hullámait gondolta újra kacskaringós fényes hullámaival, amik egy nagyon mai, természetes kontyban végződtek a tarkón.

MIGUEL MEDINA-Getty Images

Burberry kunkori „homlokcsókjai”

A Redken nemzetközi kreatív igazgatója, Guido Palau szalmaszál vékonyságú tincseket formázott a modellek homlokán izgalmas csavarintásokba. A mesterfodrász szerint az izgalmas stylingot az újonnan felnövekvő generációk izgalmas különbözősége és az art nouveau mintái inspirálták.

Steve Wood

Emilia Wickstead olasz özvegyeket idéző oldalválasztékai

Benjamin Muller sztárfodrászt a  Keresztapa inspirálta. A tükörsimára fésült frizurák lényege a tökéletesen sima, olasz maffiózó stílus, persze annak női változata. A többi show-hoz képest itt a zselé valamivel szerényebben mutatkozik meg a szuperfényes, jól fésült frizurákon. Az éles oldalválaszték és oldalra fésült tincs a homlokon enyhén maszkulin hatást adott, miközben a kötött sapkák fiatal lányos vintage érezetet kölcsönöztek a modelleknek.

Dario Pellegrino

Richard Quinn tükör frizurái

A profi hairstylist, James Pecis az élénk és színes mintákat szimmetrikusra zselézett frizurákkal kombinálta. Amolyan ívelt függönyszerű keretet szeretett volna adni az arcnak. A gazdagon bezselézett tincsek tükörfényes hatása különleges, kissé meghökkentő külsőt adott a klasszikus, korabeli frizurákra emlékeztető hajviseletnek. A fülektől leválasztott, precíz vonalakat jó adag zselével alakította ki, amit tupírfésűvel lapított le – ezzel érte el a tükörfényes hatást.

Getty Images

'20-as évek A nagy Gatsby hajzselé zselé

Még több
Szépség