Az 5 legjobb make-up trend 2019-ben Beyoncé sminkmestere szerint

Fogj egy ragasztó stiftet és egy fogkefét...

Az 5 legjobb make-up trend 2019-ben Beyoncé sminkmestere szerint
2019.03.08. 15:13

„Komolyan, már megint a kib..ott trendek?” – ez a mondat elnyerte az ELLE díját az eddigi legőszintébb reakcióért, amit valaha sminkmesterrel készített interjú során kaptunk.

És hogy ki áll a szókimondó idézet mögött? A Beyoncé sminkjeiért felelős Sir John, aki gyorsan el is magyarázza, miért válaszolt így. „A trendek olyanok, mint az időjárás: nem árt ránézni a hőmérőre, de nem szabad korlátoznunk a kreativitásunkat amiatt, ami épp népszerű a kifutókon vagy a vörös szőnyegen. Ha van kedvenc alapozód vagy vörös rúzsod, használd!

Sir John más sztárok, például Ashley Graham makulátlan megjelenéséért is felel, úgyhogy nem kevés ismerete van arról, mit a nők elvárásai a sminkjükkel szemben, „Ha megmozgat érzelmileg, viseld. Én senkit nem tanácsolnék el imádott szemhéjtusától, csak mert az nem trend. Ugyanakkor, ha valaki ugyanazt a sminket csinálja meg magának 20 éve minden nap, lehet, hogy érdemes meggondolnia, nem idejétmúlt-e. A trendek helyett azt szeretném, ha mindenki felfrissítené a kapcsolatát a sminkjével.

Oké, akkor ne nevezzük őket trendeknek. Itt van Sir John öt trükkje, amivel a már jól bevált sminkedet kicsit 2019-esebbé teheted!

1. Színes szemvonalak

Miért jó? „Az egyik dolog, amit most nagyon szeretek, a színes szemceruzák. Nincs ebben semmi új, de olyan sok színt láttam a szemek körül a díjkiosztókon – egy csomó zöld és kék árnyalatot, és nagyon szépnek tartom”.

Hogyan csináld? „Fektess be egy színes szemceruzába, talán a tengerészkék egy biztos választás. Vegyél hozzá tengerészkék szempillafestéket is – ez a kombináció laza és modern, és nem kell különösebb technikai tudás, hogy használni tudd. A hagyományos fekete és barna szemceruza helyett érdemes még megpróbálkozni egy bronzossal is.”

2. Bátor, élénk színű ajkak

Miért jó? „A feltűnő ajkak nagyon népszerűek. Olyan sokat láttam most a vörös szőnyeges eseményeken, és nem csak vöröset, lilát és narancsot is. Imádtam Lady Gaga szederszínű száját a SAG díjátadón”.

Hogyan csináld? „Olyan korszakban vagyunk, amiben nincs előírás, mindenki bátran kísérletezhet a sminkjével. A 90-es évek is ilyen volt, vissza is tért a barna rúzs”.

3. Monokróm make-up

Miért jó? Az egy színben utazó smink valóban trend 2019-ben. Ha A szürke 50 árnyalatára gondolunk, itt most az egész arc 50 árnyalatáról van szó. Vegyünk egy színt, mondjuk a tóp árnyalatú barnát, és használjunk hasonló színt az ajkakon, valamint az orcákon pirosítót és szemhéjfestéket is ugyanabból a családból válasszunk. Ez a szín akár a lila is lehet!

Hogyan csináld: „Nagyon sokféleképpen lehet elkészíteni a monokróm sminket – a lényeg, hogy egy csomó árnyalatot használhatunk. Például, fogunk valamilyen sminkterméket, és különbözőképpen alkalmazzuk attól függően, hova tesszük. Ha van egy kenhető pirosítód, tegyél belőle az ajkakra is, vagy fogd a folyékony rúzsodat , tegyél belőle a kézfejedre, majd egy nagy pirosító pamaccsal vidd fel az orcádra”.

4. Többszörös maszkolás

Miért jó? „Nagy rajongója vagyok a ragyogásnak és a fénylő megjelenésnek, de a bőrtípusodtól függően nem biztos, hogy az egész arcodon ezt akarod. Ekkor érdemes az alapozót különböző rétegekben felvinni.”

Hogyan csináld? „Ha a T-vonalban olajos a bőröd, használj matt alapozót ezen a területen, aztán a két oldalra tegyél csillogó alapozót. Nem kell félni, ha többféle alapozót használunk, csak ügyesen mossuk össze a határokat!

5. Feltűnő szemöldök

Miért jó? „El kellene már felejteni, hogy körbekorrektorozzuk a szemöldökünket. Szeretem a vastag szemöldököt, felfelé fésülve.”

Hogyan csináld? „Fogj egy ragasztó stiftet, egy fogkefét és egy szemöldökfésű segítségével fésüld felfelé a szálakat. Furán hangzik, de így a helyükön maradnak, nem zárják el a pórusaidat és nem fognak kihullani a szőrszálak. Ha megszárad, rajzolhatsz is rájuk – ha nincs elég szőrszálad, rajzolj néhányat pluszban egy vékony szemöldökceruzával. Ami a formát illeti, mindig a szélesebb szép, ami mindenkinek kinyitja a tekintetét.”

2019 beyoncé sir john smink trend

Még több
Szépség