Peeling good – A hámlasztás hősei

Radírt a fiókba! Az új bőrápoló hős, a peeling minden bőrproblémádat megoldja.

Peeling good – A hámlasztás hősei
2019.02.17. 21:37

A peeling vagyis hámlasztás hallatán először talán egy duzzadt, lángoló arc jut eszedbe. Bár a professzionális, szakember által végzett kémiai hámlasztás valóban drasztikus műfaja a bőrmegújításnak, a „házi”, otthon alkalmazott peeling segítségével valójában gyönyörű, egyenletes arcbőrt érhetsz el. A bőrhibákat, pattanásokat, de még az apró ráncocskák kezelésbe veszi.

Hogyan működik?

A bőrrel érintkezve a peelingben található AHA és BHA finoman leradírozzák, „felemelik” az elhalt hámsejtek legfelső rétegét és a szennyeződéseket, ezáltal egy egészségesebb, ragyogóbb, minden szempontból szebb bőrfelszínt biztosít. Az új technológiáknak és fejlettebb formuláknak köszönhetően az új generációs hámlasztók valósággal csodát tesznek bőröddel.

Mi a különbség az AHA és BHA között?

Az AHA, másnéven alfa-hidroxi savak nagyon jól működnek a durva, száraz vagy a ráncosodásra hajlamos bőr esetében. Ezek közül a legnépszeűbbek a glikolsavak és a tejsavak, amik finomabbá, teltebbé, simábbá varázsolják a bőrfelszínt, miközben elősegítik a sejtmegújulás folyamatát.

A BHA, vagyis béta-hidroxi savak nagyon hatásosak a pattanásra hajlamos bőrnél, mert szabályozzák a bőr zsírosságát, ami minimalizálja a pórusok méretét és eltömődöttségét, a mitesszereket, bőrhibákat és az aknét. Az egyik legnépszerűbb típusa a szalicilsav, amit számos arctisztítóban és pattanáskezelő készítményben megtalálhatsz.

Lecseréljük a radírunkat?

A radírok sok esetben drámai mértékben képesek javítani a bőr textúráját és kiváló megoldást jelentenek azok számára, akiknek mitesszeres a bőrük, viszont sok esetben túl erősek, durvák érzékenyebb bőrön alkalmazva. Ilyenkor jó alternatíva a hámlasztó.

A hámlasztók rendszeres használatával gyengéden, mégis hatékonyan radírozhatod bőröd felszínét, és tehetsz szert sugárzó, ragyogó összhatásra. Nem mellesleg a folyamatos sejtmegújító hatásnak hála arcszíned is egyre szebb és szebb és egészségesebb lesz, és jobban érzed magad a bőrödben, mint valaha.

Katt a galériára!
6 fotó

Peeling good – A hámlasztás hősei

1 of 6
2 of 6
3 of 6
4 of 6
5 of 6
6 of 6

  2 of 6
Peeling good – A hámlasztás hősei

Night Switch PHA/AHA éjszakai hámlasztó, Lixirskin 7600 Ft

  3 of 6
Peeling good – A hámlasztás hősei

Glycolactic Radiance Renewal Mask gyümölcssavas maszk, REN 12 800 Ft

  4 of 6
Peeling good – A hámlasztás hősei

AHA 30% + BHA 2 % Peeling Solution hámlasztó, The Ordinary 2900 Ft

  5 of 6
Peeling good – A hámlasztás hősei

AHA-s biológiai hámlasztó peeling 250 ml, Ilcsi 4290 Ft

  6 of 6
Peeling good – A hámlasztás hősei

Masque Peeling Clarté 302 Mélytisztító, hámlasztó maszk, Maria Galland 17 850 Ft

arc bőr hámlasztás peeling radír

Még több
Szépség