Victoria Beckham saját szépségmárkát dob piacra

"Kívül-belül gondoskodom a nők szépségéről"

Victoria Beckham saját szépségmárkát dob piacra
2019.02.15. 16:20

Victoria Beckham bejelentette, hogy saját szépségmárkát hoz létre ‘Victoria Becham Beauty’ néven.

„Szeretnék gondoskodni a nők külső és belső szépségéről egyaránt, ezért olyan termékeket tennék elérhetővé számukra, amiket a mindennapjaim során én is használok.“ – mondja a designer.

A márka először csak online lesz kapható, a www.victoriabeckham.com oldalon, az igazgató pedig az Estée Lauder marketing és fejlesztési menedzsere, Sarah Creal lesz. A páros nem először dolgozik együtt, ugyanis közösen hozták létre a Victoria Beckham x Estée Lauder kapszula kollekciót.

„Victoria már gyerekkorától kezdve érdeklődött a szépségtermékek iránt, az érdeklődése azóta csak egyre nőtt. Victoria hitelessége és az, hogy kezdettől a végéig végigkíséri a terméktervezési illetve gyártási folyamatokat, a kollekció ízléses és hatásos lesz.“ – mondja Creal.

„Közvetlenül a vásárlóknak készítettem ruhákat, mielőtt saját üzletet nyitottam volna, szóval szerencsére ez a lépcsőfok nem számít újdonságnak.“ – mondja Beckham. „Ahogy a próbafülke előtt állva próbáltam rájönni, mi az, amire a vásárló vágyik, éppen ezt a módszert használom a szépségtermékekkel is. Megkérdezem a nőket, hogy mik azok a problémás területek, amikre megoldásként szívesen vennék. hogy kifejlesszünk egy krémet, vagy szérumot. Fontos, hogy tudjam, mit szeretnének.“

David Belhassen, Victoria üzleti partnere szerint Victoria és Creal közös munkája a legkívánatosabb és legkelendőbb márka lesz a piacon.

beauty line posh spice szépségmárka victoria beckham

Még több
Szépség