Viszlát, cserepes ajkak!

A hideg és a szél alaposan megedzi a szádat, és hiába kened be naponta többször is, nem segít? Próbáld meg ezeket! 5 balzsam, amit kipróbáltunk és tényleg bevált!

2019.01.29. 10:50
Katt a galériára!
6 fotó

Viszlát, cserepes ajkak!

1 of 6
2 of 6
3 of 6
4 of 6
5 of 6
6 of 6

  2 of 6
Viszlát, cserepes ajkak!

Beeswax Lip Balm Ajakbalzsam méhviasszal, Burt's Bees 1251 Ft - Kókusz és napraforgó olaj, vitaminok és esszenciális zsírsavak garantálják a csodás ápolást, amitől puha sima lesz az ajkad bőre. De nem csak szuperül ápol, finoman bizsergő mentaolaj tartalma felfrissíti nem csak az ajkad, de még a leheleted is.

  3 of 6
Viszlát, cserepes ajkak!

Butterstick Lip Treatment SPF 30, Kiehl's 5950 Ft - Nem zsíros, nem ragad, viszont véd és ápol. Finom krémes érzetét hosszan megőrzi. Ha színezett variációját választod, a rúzsozás is letudva.

  4 of 6
Viszlát, cserepes ajkak!

Carmex Original Lip Balm, Carmex 999 Ft - Nem véletlen, hogy 80 éve a piacon van. A legnagyobb hidegben is védőréteget képez az ajkadon, ami nem engedi, hogy a szél vagy a mínuszok kiszárítsák a bőrödet. Mentol tartalma fokozza a vérkeringést, amitől élénkebb lesz a szád színe, és enyhe fényt is ad.

  5 of 6
Viszlát, cserepes ajkak!

Cicaplast ajakápoló balzsam, La Roche-Posay 1699 Ft - Panthenolt és MP-lipidet tartalmaz, így azonnal megnyugtatja és újratáplálja a kiszáradt, cserepes bőrt. Védőrétege pedig azonnal visszaállítja ajkaid komfortérzetét.

  6 of 6
Viszlát, cserepes ajkak!

Sunright Lip Balm 15, Nu Skin 3557 Ft - Magas fényvédőt tartalmaz és valójában nyári termék, mégis nem hagyhatjuk ki a legjobbak közül, mert méhviasz, napraforgó olaj, ricinusolaj és kandelilla viasz van benne, amik miatt télen is tökéletes komfortérzetet ad, ápol és táplál. Ha síelni mész, ezt mindenképp vidd magaddal!

ajakbalzsam bőr száj tél

Még több
Szépség