5 hajszín, amivel kitűnhetsz 2019-ben

A Cher-feketétől a nyusziszőkéig

5 hajszín, amivel kitűnhetsz 2019-ben
2018.12.28. 11:18

Mindjárt 2019 (!!!), ami azt jelenti, hogy jön a szilveszter, az új naptár, és talán egy megújult te. A New York-i colorist, azaz hajfestés szakértő, Stephanie Brown hajlandó volt elvállalni a jósnő szerepét és előre megmondani, melyik lesz az öt legnagyobb hajszín trend 2019-ben. Új év, új haj? Gondold meg!

Élénk korall

Az élénk korall 2019 Pantone színe, ahogy a színintézet írja, egy „életigenlő korallárnyalat arany háttértónussal”. Brown szerint az év hivatalos színe egy kissé merészebb változata a korábban látott enyhe rózsaszín ás aranyrózsaszín árnyalatoknál a hajakon. „Az arany háttértónus minden szemszínt kiemel – a kék és a zöld kiugrik, míg a barna melegebb lesz -, és minden bőrtónust lágyít” – mondja Brown.

Árnyékos hajtövek

A szőkéknek remek opciót jelentenek a lazán sötétebbre festett hajtövek. Szeresd őket, mint Jamie Chung és viseld te is az igazi Los Angeles-i cool girlök frizuráját! Szép a réteges hajszín és nem kell olyan gyakran festetni.

Cher-fekete

„Cher újra csúcsra tört egy új albummal és világturnéval, úgyhogy megint előtérbe került ikonikus tintafekete, csillogó haja” – mondja Brown. „A 2019-es csavar az, hogy az árnyalat egy kis kékkel gazdagszik”.

Nyusziszőke

A spektrum másik végén áll a szupervilágos, púderes szőke egy egészen picike kék árnyalattal, amit az amerikaiak „Hónyuszi szőkének” hívnak. „Ez igazán cool, „menjünk-Aspenbe” stílus”.

Narancsvörös

Emlékeztek Lady Gagára a Csillag születikben, amikor tüzes narancsvörös hajszínnel jelenik meg? Brown szerint ez a szín óriásit robban 2019-ben. Cardi B, Nicki Minaj és Teyana Taylor az árnyalat úttörői. Ha egy feltűnő új színre vágysz, ezt most nyugodtan kipróbálhatod!

2019 frizura hajszín trend

Még több
Szépség