Édes élet cukormentesen

Új vizeken evez a Vöslauer

Édes élet cukormentesen
2018.10.02. 16:56

Az osztrák Vöslauer márka a kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges élet mellett tört lándzsát 2018-as termékfejlesztéseivel. A Vöslauer úgy csökkentette termékei cukortartalmát, hogy a szeretett ízek zamata változatlan maradt.

Minden Vöslauer Balance termék alapját a természetes, kezeletlen ásványvíz képezi, amit az osztrák cég változatos ízekkel tesz ellenállhatatlanná, közel húsz éve.

A Vöslauer 2016 óta szacharózt használ a mára 9 tagúvá bővült Balance termékcsalád édesítésére. Sőt, mitöbb, az idei évben megújult Vöslauer Balance termékek cukortartalmát akár 50%-kal csökkentette. Az új receptek és a természetes gyümölcsízek, az alacsony cukortartalom és a természetes ásványvíz tökéletes harmóniája mellett a kalóriatartalom így akár 9 kcal/100 ml-re csökkent, ami az Ausztriában forgalmazott, ízesített vizek között a legalacsonyabb érték.

A termékcsalád ezenkívül egy új, dizájnos ökocsomagolást is kapott; a 6-os kiszerelésű termékek zsugorfóliája 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül.

0% cukorral, mégis ízesen

A közel 50%-os cukorcsökkentés még nem minden! Az osztrák cég egy teljesen új termékpalettát is hozott hazánkba. Februárban jelentek meg a boltok polcain a 0% cukor-, édesítőszer- és kalóriatartalmú Vöslauer Citrom, Grapefruit és Vörösáfonya ízű ásványvizek.

A Vöslauer sikerének receptje: természetes ásványvíz egy csipetnyi citrommal, grapefruittal vagy vörösáfonya-ízzel – 100% vegán módon előállítva, 0% kalóriával.  Az új család tagjai 1 literes pillepalackos kiszerelésben és praktikus, 4 x 1 literes, párnázott és fogantyús zsugorfóliában már egyre több helyen kaphatóak.
Ráadásul most értékes ajándékokat is nyerhettek! Izzítsátok a kamerát és játszatok az instagramon! Töltsetek fel egy képet a kedvenc Vöslauer terméketekkel # mindigvelem hashtaggel és nyerjétek meg a 3 db Neuzer Classic Premium kerékpár, vagy a 10 db Physicians Formula szépségcsomag egyikét!

A promóció időtartama: 2018.09.01 – 2018.10.31.

További részletek: www.voslauer.hu

víz vöslauer

Még több
Szépség