Négy testápolási tipp őszre

Olyan hirtelen köszöntött be az ősz, hogy a bőrödet máris megviseli a hideg időjárás? Megmutatjuk, mivel tudsz azonnal segíteni rajta – úgy, hogy közben a bekuckózós, illatos őszi hangulatodat is megalapozzuk! A The Body Shop limitált kiadású Vanilla Pumpkin testápoló kollekciójával a főszerepben.

Négy testápolási tipp őszre
2018.10.01. 11:57

Habfürdő vagy gyors zuhany?

Megértjük, ha te is az illatos őszi habfürdők szerelmese vagy, de a mindennapokban maradj inkább a rövidebb zuhanyoknál és használj szappanmentes tusfürdőt! A bőrödnek ilyenkor nehezebb megőriznie a hidratáltságát és a hosszas vagy túl gyakori fürdés hasznos, természetes olajoktól szabadíthatja meg a bőröd, ami annak kiszáradásához vezethet. A The Body Shop Vanilla Pumpkin tusfürdő bőröd pihe-puhaságáról és az őszi hangulatodról is gondoskodik!

Gyengéd radírozás

Az elhalt hámsejtek rendszeres eltávolítása elengedhetetlen a szép és puha bőrért, amin szinte azonnal meglátszik a hirtelen jött hideg idő. Heti egy-két alkalommal használd a természetes radírozószemcséket tartalmazó Sheás testradírt erre!

Rutinszerű testápolás

Őszre alakíts ki egy testápolási rutint, amihez igazodni tudsz a mindennapokban! A Vanilla Pumpkin testvaj Közösségi Kereskedelemből származó, tápláló alapanyagokat tartalmaz, kameruni méhviaszt, brazil szója- és babassu olajat, ghánai shea- és kakaóvajat és nicaraguai szezámmagolajat is. A mesés illatot pedig a vanília, a tökmag, a juharszirup és a mandula tökéletes keveréke adja.

Testápolási rituálék

A mindennapokban alkalmazd azt a módszert, ami a legjobban belefér az idődbe, de a rituálészerű testápolásnak add meg a módját! Masszírozd a bőröd gyengéden, de kitartóan, hogy a lehető legjobb eredményt érhesd el vele!

body shop ősz testápolás

Még több
Szépség