Egy arckezelés, ami tényleg hat

Az ELLE kipróbálta a Vivace frakcionált multi mikrotűs RF kezelést – 2. rész

Egy arckezelés, ami tényleg hat
2018.08.13. 13:56

A többlépcsős kezelésről szóló beszámoló első részét itt olvashatjátok:

Sokkal frissebb, sokkal feszesebb

 

A második kezelésre elutazásom miatt a lehetségesnél kicsit később, 6 hét elteltével mentem vissza. Maga a folyamat hasonlóképpen zajlott, mint az első alkalommal, csak, ha lehet, még aprólékosabban ment végig az arcbőrömön a szakember. Feltűnt, hogy a nyak-toka területekről is gondoskodik az áll alatt, és megbeszéltük, hogy a szememhez is egészen közel mehet a 36 tűt tartalmazó fejjel.

Az az igazság, hogy a második alkalom után a bőröm még sokkal látványosabb változáson ment keresztül: olyan érzés volt, mintha már szomjazott volna a Vivacéra. Azért is fontos ezt hangsúlyoznom, hogy aki esetleg az elsőnél még nem látott drasztikus változást, az mindenképpen tartson ki és menjen el még 2-3 alkalommal, hiszen a kezelés valóban hosszú távon hozza az igazán feltűnő eredményeket. Egy férfi ismerősöm, akivel 2 nappal a második kezelés után találkoztam, ezt a megjegyzést tette: „Mégis, hogy lehet, hogy olyan feszes az arcbőröd, mint egy kislánynak?”. Egy hét múlva pedig én magam azt láttam a tükörben, hogy a szemöldökvonalam kissé visszaemelkedett, ahogy régebben volt, a szemhéjam is feszesebb lett, így a tekintetem megfiatalodott. Emellett az egész arcbőr szép, egészséges tónust kapott és rugalmasabbá vált, ami több, mint megnyugtató érzéssel töltött el.

Mindezek után nem haboztam, amint lehetett, sort kerítettünk a harmadik kezelésre. Ugyanazt a körültekintő hozzáállást tapasztaltam, mint eddig, és a bőröm újra éreztette, mennyire hálás ezért a beavatkozásért.

Most három hónappal járunk az első kezelés után. Egyértelműen látszik, hogy a Vivace valóban hosszú távra szól. Az arcbőröm viselkedése az 5-6 évvel ezelőttihez hasonlatos, ha megfelelően ápolom és vigyázok rá, arra ragyogással válaszol, de az az igazság, hogy ha véletlenül néhány napra kicsit elhanyagolom, vagy megterhelem kevés alvással, alkoholfogyasztással, akkor sem esik össze, tartja a simaságát és a feszességét. A Bársony Orvos-Esztétika ajánlása szerint ez után érdemes évente egyszer megismételni a kezelést, így sokáig elkerülhetjük a bőr megereszkedését, úgy, hogy közben minden vonásunk a maga természetességében tündökölhet.

Horváth Cecília

anti-ageing arckezelés vivace

Még több
Szépség