Vidd magaddal a természet nektárját a nyaralásra!

Az Yves Rocher még szebbé teszi az utazásokat

Vidd magaddal a természet nektárját a nyaralásra!
2018.07.03. 18:54

Akár a nomád stílus híve vagy, és kempingelni készülsz, akár elegáns hotelekben szereted eltölteni a vakációt, fontos, hogy milyen kozmetikumokkal kényeztetheted magad a nyaralás során. Az Yves Rocher környezettudatos és praktikus kiszerelésű samponja és tusfürdői könnyedén elférnek a neszesszerben és segítenek, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben.

A ragyogó, lágy haj megőrzésére itt az új, ragyogást adó sampon koncentrátum, mely lényegében egy esszencia, hiszen 100 ml belőle ugyanannyi hajmosásra elegendő, mint a klasszikus 300 ml-es kiszerelés tartalma. A kisebb kiszerelés kedvez a környezetnek is: 39%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz a flakonja, és előállításához 35%-kal kevesebb üvegházhatású gáz kibocsátás szükséges. A sampon koncentrátum 98%-ban természetes eredetű összetevőkből áll, ahogy az Yves Rochert-tól már megszokhattuk, 0% szilikont, parabént és tartósítószert tartalmaz és  könnyen lebomlik.

Hogy a zuhanyzás egy hosszú utazáson is még örömtelibb élmény lehessen, az Yves Rocher gondoskodott a különleges tusfürdő koncentrátumról, amelyet a természet nektárjaként is emlegetnek. Összetétele olyan intenzív, hogy csupán egy cseppje elegendő egy zuhanyzáshoz. Vízzel érintkezve átalakul: könnyen siklik a bőrön, miközben lágy habbá válik. A tusfürdő koncentrátum 100 ml-es kiszerelése 40 zuhanyzásra elegendő, akárcsak a klasszikus 400 ml-es kiszerelés. Az innovatív kupakszelep itt is segít a zuhanyzáshoz elegendő mennyiség adagolásában. Előállításához 50%-kal kevesebb műanyag és üvegházhatású gáz szükséges, mint a 400 ml-es flakon esetében, és a kisebb méretnek köszönhetően több flakon szállítható egy kamionnal, ami ötször kevesebb kamiont jelent az utakon minden évben.

A koncentrátum három illatban kapható a növények legjavának felhasználásával. A Bourbon vanília változatban a vanília stílusjegyei élénkítik érzékeinket, az Olíva-keserűnarancs illatkombinációja egyszerre virágos és serkentő, segít átélni a csend és nyugalom pillanatait, a Mangó-koriander pedig lendületes reggeleket és optimizmussal teli nappalokat hoz; a koriander gyümölcsének szívében rejlik esszenciális olajának minden gazdagsága. Ehhez társulnak az illatban a mangó élénkítő jegyei, melyek elengedhetetlenek a dinamizmussal és lendülettel teli mindennapokhoz.

természetes kozmetikumok yves rocher

Még több
Szépség