Friends & Family napok a Kiehl’s-ben! (x)

Látogass el családoddal, barátaiddal a Kiehl's üzletek egyikébe, vásárolj két vagy több terméket és szerezd be azokat 20% kedvezménnyel!

Friends & Family napok a Kiehl’s-ben! (x)
2018.06.12. 10:05

A márka 167 éves története során a Kiehl’s tradicionális patikai hagyományai jelentették minden termék megalkotásának alapját és napjainkban is ez a fő mozgatórugó. A Kiehl’s nem követ egyetlen szépségtrendet sem. Az orvosi és tudományos közösségekből merít ihletet, különösen a termékfejlesztési folyamatok során. Ezek célja, hogy a lehető leghatékonyabb formulákat alkossák meg, miközben gondoskodik azok biztonságosságáról, akár az érzékeny bőrűek számára is.

A Friends & Family törzsvásárlói VIP shopping napok alkalmával, 2018. június 14-17-e között, most Te is kipróbálhatod a Kiehl’s termékeit, ráadásul szuper kedvezménnyel.  Hiszen most amennyiben kettő vagy annál több terméket vásárolsz, 20% kedvezményben részesülsz!

A 20% kedvezmény regisztrációhoz kötött, amit megtehetsz a promóciós időszak alatt az üzletben is, ahol a Kiehl’s Szépségtanácsadói még nyári bőrápolási tanácsadással és ingyenes bőrdiagnosztikával is segítik a bőrtípusodnak és a bőrápolási szokásaidnak megfelelő szépségápolási termék kiválasztását.

Ha családoddal, barátaiddal érkezel, vásárláskor egy Kiehl’s luxus mini termékkel is megajándékoznak titeket!

Ne maradj le róla!

https://www.facebook.com/KiehlsHU/

akció bőrápolás kiehls

Még több
Szépség